R-90 Winter Jacket Il Women's - ID: A032576

kampagne

DobsomR-90 Winter Jacket Il Women's

Mere info

Mere om R-90 Winter Jacket Il Women's fra Dobsom

Dobsom har udviklet en vinterversion af den meget populære R-90-serie. R-90 Winter Jacket Il, Women's er tynt foret og vindtæt på forsiden. Med en elastisk, ventilerende ryg og ribbe på siderne for bedre pasform og bevægelsesfrihed. Du vil også være tydelig synlig selv i mørket, fordi jakken har detaljer i refleksen. Dame størrelser. • Forside 100% Polyester bagside 87% Polyester 13% Spandex
Egenskaber for R-90 Winter Jacket Il Women's:
Hovedmateriale: Polyester
For: Letforede
Hætte: Nej
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
Ventileret hul: Ja
Reflekser: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
Dobsom har eksisteret siden 1986. Konceptet har hele tiden været det samme - at udvikle og fremstille tøj af høj kvalitet til forskellige sportsarter som løb, skiløb, walking og andre aktiviteter, men også som fritidstøj efter arbejdet.

Mere fra Dobsom

Se alle Langrendsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Vi er meget interesseret i at udvikle vores kollektioner og gøre dem af genbrugsmaterialer!"

  Michael Paradis, CEO, Dobsom

  Miljø: Følger REACH (EU kemikalielovgivning), og har et kontor i Kina med medarbejdere, der kontrollerer, at kemikalielovgivningen bliver fulgt. Har ikke sølvioner, silikone eller Polygiene behandling på tøj. Imprægnerer med fluorcarbon imprægnering (c6). De eneste kemikalier tøjet indeholder, er fra farvning.
   
  Genanvendelse: Tøjet kan ikke genbruges men nogle genstande er lavet af genbrugsmaterialer.
   
  Dyr: Har ikke nogen produkter i merino uld lige nu, men hvis det kommer, er de lavet af non-mulesing uld. Bruger ikke ægte pels.
   
  Etik: Møder selv leverandørerne for at sikre, at miljø-og sociallovgivningen følges.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!