ExpedDownMat 7 M

  DownMat 7 M - ID: 32205380

  Mere info

  Mere om DownMat 7 M fra Exped

  Exped DownMat er en videreudvikling af Expeds dunisolerede DownMat, som nu er blevet udstyret med en integreret pumpe. Expeds DownMat vandt European Outdoor Award 2002/2003 for bedste produkt. Ved at fremstille et liggeunderlag i dun havde Exped skabt noget nyt. Dun isolerer jo ekstremt godt mod kulde, og så er de også meget komprimerbare. Man havde skabt et meget let og praktisk liggeunderlag med fantastisk komfort og varmeisolering. Nu er det så lykkes at integrere pumpen i selve madrassen, og Exped må siges at have taget endnu et stort skridt fremad. Førhen skulle man bruge posen for at puste madrassen op, og af og til hændte det, at posen løsnede sig fra mundstykket. Den integrerede pumpe fungerer gennem to ventiler: en, der suger luft ind og en, der presser luft ud. Madrassen fyldes nemt og enkelt ved at holde hænderne over ventilerne og trykke op og ned med begge hænder samtidigt - når man først har prøvet det et par gange, tager det ikke mere end et minuts tid at puste hele madrassen op.

  Exped DownMat er fremstillet i lamineret polyester, som er slidstærkt og forhindrer fugt i at trænge ind i madrassen. Polyesteret på oversiden er børstet, så man ikke glider ned af madrassen.

  Sømmene er svejsede, og den mørke farve bidrager til, at madrassen tørrer hurtigere.

  I toppen er der to løkker til fastgøring af pakkeposen (medfølger), hvis man ønsker at bruge den som hovedpude.

  Exped benytter kun IDFL-certificerede dun, som er specialbehandlede for at kunne modstå den fugt, der eventuelt måtte slippe ind i madrassen. Madrassens ender er polstrede med skum, der sikrer, at dunene ikke vandrer rundt mellem kanalerne og/eller ud til ventilerne.

  DownMat 7 M:
  • Størrelse: 183x52x7 cm
  • Vægt: 880 g
  • Str./pakket: 23x16 cm
  • Temperatur: -24 °C
  Egenskaber for DownMat 7 M:
  Ydermål LængdexBredde: 183 x 52
  Isoleringsmateriale: Dun
  Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 23 x 16 x 16 cm
  Vægt: 880 g
  R-værdi (US): 5.9
  Tykkelse: 7 cm
  Exped betyder ekspedition udstyr. Siden 1997 har Exped Team designet og bygget specialudstyr til den aktive udendørs entusiast, der er designet til at appellere til alle fra den afslappede Appalachian hiker til den tekniske klatrer i Himalaya.

  Mere fra Exped

  Se alle Oppustelige

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!