Brant Jacket Men - ID: A030019

FÅKBrant Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Brant Jacket Men fra FÅK

Brant Jacket Men fra FÅK er en let polstret og behagelig skijakke til mænd. Jakken har tapede sømme og Rudolf Bionic Eco Finish for at modstå vådt vejr, samtidig med at du frigiver fugt og sikrer, at du ikke bliver for varm i de lange og hurtige dage af skiløjperne. Brant Jacket Men har en afslappet pasform med et lidt længere rygstykke end forreste og giver masser af plads til opvarmning nedenunder. På forsiden er der to generøse lommer og en mindre løftekortlomme på venstre ærme, alle med glidelås. Velcrojusteringer og manchetter på manchetterne til justering ærmerne og den kolde luft ser ikke ud. Den justerbare hætte er indrettet til at blive trukket over skihjelmen. Inden i skijakken er der en snelås, der justerer længden ved hjælp af dobbelte trykknapper. Der er også en indvendig mesh-lomme og en mindre lomme på vindfanget.
Yderstof: 100% polyester
Polstring: 100% polyester
Foring: 100% polyester
Egenskaber for Brant Jacket Men:
Vandtæt: Nej
Membran: Other
Snelås: Ja
Hovedmateriale: Polyester
For: Letforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Indbygget Recco: Nej
Lomme til liftkort: Ja
FÅK er varemærket til hele den aktive familie. Her er der tøj og udstyr, der fungerer ligeså godt i hverdagen som på dine aktiviteter og eventyr. For du har jo også brug for produkter med funktion i hverdagen! Fåk sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra FÅK

Se alle Skijakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!