Brant Ski Set Men - ID: brant_set_m

kampagne

FÅKBrant Ski Set Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Brant Ski Set Men fra FÅK

Dette prisvenlige sæt indeholder en skijakke og et par skibukser fra FÅK. Brant Jacket Men fra FÅK er en let vatteret og behagelig skijakke til herrer. Jakken har tapede sømme og Rudolf Bionic Eco Finish for at modstå vådt vejr, men slipper samtidig fugt igennem og sørger for at du ikke bliver for varm under lange og fartfyldte dage på skibakken.
Brant Jacket Men har naturlig pasform med et længere bagstykke end forstykke og tilbyder godt med plads til varmende undertøj indenunder. Foran er der to store lommer samt en mindre lomme til liftkort på venstre arm, alle med lynlås. Velcrojustering og tommelgreb ved ærmelukket giver mulighed for at justere armvidden og forhindrer kold luft i at trænge ind. Den justerbare hue er tilpasset til at kunne trækkes over skihjelmen. Indeni skijakken er der en snelås, hvor længden kan reguleres ved hjælp af dobbelte trykknapper. Der er også en indvendig netlomme samt en mindre lomme på vindbeskytteren.

Yderstof: 100% nylon
For: 100% polyester
Fyld: 100% polyester

Egenskaber for Brant Jacket Men:
Vandtæt: Nej
Membran: Ja
Snelås: Ja
Hovedmateriale: Polyester
For: Letforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Indbygget Recco: Nej
Lomme til liftkort: Ja

Brant Ski Pant Men fra FÅK er en let vatteret og behagelig skibuks til herrer. Bukserne har tapede sømme og Rudolf Bionic Eco Finish for at modstå vådt vejr, men slipper samtidig fugt igennem og sørger for at du ikke bliver for varm under lange og fartfyldte dage på skibakken.

Brant Ski Pant Men er forstærket med slidstærkt stof på buksebenenes nedre kant, som har snelås og lynlås for at give plads til skistøvlerne indenunder. To skjulte forlommer med lynlås og elastisk talje med justerbar velcrolukning.

Yderstof: 100% nylon
For: 100% polyester
Fyld: 100% polyester

Egenskaber for Brant Ski Pant Men:
Hovedmateriale: Polyester
Lynlås nederst i buksebenet: Ja
Membran: Ja
Vandtætte: Nej
For: Letforede
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Indbygget Recco: Nej
Bib: Nej
Seler: Nej
Snelås i bukseben: Ja
FÅK er varemærket til hele den aktive familie. Her er der tøj og udstyr, der fungerer ligeså godt i hverdagen som på dine aktiviteter og eventyr. For du har jo også brug for produkter med funktion i hverdagen! Fåk sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra FÅK

Se alle Skijakker

316.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!