Gävle Kid's Parka + Brant Kid's Ski Pants - ID: gavle_brant

kampagne

FÅKGävle Kid's Parka + Brant Kid's Ski Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Gävle Kid's Parka + Brant Kid's Ski Pants fra FÅK

Prisvenligt sæt indeholdende en Gävle Kid's Parka og et par Brant Kid's Ski Pants fra FÅK. Gävle Kid's Parka fra FÅK er en varm og skøn vinterjakke til børn. Jakken er fyldt med varmende polyestervattering og er imprægneret med miljøvenligt Bionic Finish Eco, som modstår vejr og vind.
Gävle Kid's Parka har en aftagelig hætte med blødt for af teddyfleece. Kravens inderside er også forsynet med blød fleece og i ærmelukket er der praktisk tommelgreb, så der ikke slipper koldt luft ind og så jakken holdes på plads under tumlen og leg. Helt fri for fluorcarboner.

Egenskaber for Gävle Kid's Parka:

Vandtæt: Nej
Vægt: 880 g
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Pakkepose inkluderet: Nej
Polstring: Syntetisk

Brant Kid's Ski Pants fra FÅK er varme og smidige skibukser til børn, med tapede sømme og kraftigt stof som modstår vejr og vind. Knapper og gylp i midten som kan justeres med velcrolukning. Strækbare seler som kan indstilles til den rette længde samt to lommer med lynlås foran. Forstærkninger på indersiden af benlukningen med snelås og justerbar rem under foden. Ekstra varmende fleecefor ved numsen til lange dage på snefyldte bakker.

Yderstof: 100% nylon
For: 100% polyester
Fyld: 100% polyester

Egenskaber for Brant Kid's Ski Pants:
Hovedmateriale: Syntetisk
Lynlås nederst i buksebenet: Nej
Membran: Nej
Vandtætte: Ja
For: Varmtforede
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Indbygget Recco: Nej
Bib: Nej
Seler: Ja
Snelås i bukseben: Ja

FÅK er varemærket til hele den aktive familie. Her er der tøj og udstyr, der fungerer ligeså godt i hverdagen som på dine aktiviteter og eventyr. For du har jo også brug for produkter med funktion i hverdagen! Fåk sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra FÅK

Se alle Skijakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!