Varberg Rain Set Kids - ID: A032463

kampagne

FÅKVarberg Rain Set Kids

Størrelseguide Mere info

Mere om Varberg Rain Set Kids fra FÅK

Varberg Rain Set Kids fra FÅK er et vind- og vandtæt regnsæt til børn med tapede sømme og justerbar velcro-lukning i ben og ærmegab for at modstå selv de værste skyfald. Jakken har justerbar hætte og stormlap på lynlåsefronten. Bukserne har elastisk talje og to håndlommer. Yderstof: 100% polyester
Foring: 100% polyester
Varberg Rain Set Kids behandles med en DWR imprægnering fri for PFC. Imprægnering forårsager vandet, der ender på regnbuens ydre lag til pære og strømning. Efter en brugstid kan man se, at vandet ikke perle længere, så man kan bruge en jævn jern og jern lav varme over overfladen for at få imprægneringens beskyttelse mod fugt tilbage. Hvis du ikke arbejder, kan du muligvis imprægnere stativet igen.
Egenskaber for Varberg Rain Set Kids:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Nej
For: Polyester
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 3000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Seler: Nej
FÅK er varemærket til hele den aktive familie. Her er der tøj og udstyr, der fungerer ligeså godt i hverdagen som på dine aktiviteter og eventyr. For du har jo også brug for produkter med funktion i hverdagen! Fåk sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra FÅK

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!