Varberg Rain Set Men - ID: A032461

kampagne

FÅKVarberg Rain Set Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Varberg Rain Set Men fra FÅK

Varberg Rain Set Men fra FÅK er et vind- og vandtæt regnsæt til mænd med tapede sømme og justerbar velcro-lukning i benet og ærmerne til at modstå selv de værste tøfler. Jakken har justerbar hætte og stormlap på lynlåsefronten. Bukserne har elastisk talje og to håndlommer. Yderstof: 100% polyester
Foring: 100% polyester
Varberg Rain Set Mænd er behandlet med en DWR imprægnering fri for PFC. Imprægnering gør så vandet på overfladen omdannes til perler der falder af. Efter en brugstid kan man se, at vandet ikke perler længere, så man kan bruge en jævn jern og jern lav varme over overfladen for at få imprægneringens beskyttelse mod fugt tilbage. Hvis det ikke virker første gang, kan du behøve imprægnere det igen.
Egenskaber for Varberg Rain Set Men:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Nej
For: Polyester
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Membranteknik: 2-lags
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 3000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Seler: Nej
FÅK er varemærket til hele den aktive familie. Her er der tøj og udstyr, der fungerer ligeså godt i hverdagen som på dine aktiviteter og eventyr. For du har jo også brug for produkter med funktion i hverdagen! Fåk sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra FÅK

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!