Yabuli Packable Jacket Women - ID: A035170

kampagne

FÅKYabuli Packable Jacket Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Yabuli Packable Jacket Women fra FÅK

Yabuli Packable Jacket Women fra FÅK er en utrolig let og vandafvisende hverdagsjakke til damer. Jakken kan pakkes i sin egen lomme og tager meget lidt plads i posen - perfekt til turen eller byturen, når vejret pludselig vender om! Yabuli Packable Jacket Men er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, ikke baseret på PFC.
Imprægnering betyder, at vandet, der ender på ydersiden af jakken, er pærer og strømmer. Efter en brugstid kan man se, at vandet ikke perle længere, så man kan bruge en jævn jern og jern lav varme over overfladen for at få imprægneringens beskyttelse mod fugt tilbage. Materiale: 100% vævet polyester
Egenskaber for Yabuli Packable Jacket Women:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Nej
Antal lommer: 1 stk
Vindtæthed: Nej
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
FÅK er varemærket til hele den aktive familie. Her er der tøj og udstyr, der fungerer ligeså godt i hverdagen som på dine aktiviteter og eventyr. For du har jo også brug for produkter med funktion i hverdagen! Fåk sælges eksklusivt hos Outnorth.

Mere fra FÅK

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!