Sense 2 - ID: A158530

FitbitSense 2

Mere info

Mere om Sense 2 fra Fitbit

Mød Sense 2 – et smartwatch, der er designet til at hjælpe dig med at stresse mindre, sove bedre og leve sundere. Få hjælp til at identificere stress og værktøjer til at håndtere det på en bedre måde. Få mere at vide om din søvn, og hvordan du forbedrer den med detaljeret tracking af din nat og en unik søvnprofil. Track hjerte-sundhedsindikatorer, så du kan tage mere informerede beslutninger om din trivsel. Sense 2 er også fyldt med avanceret tracking af aktiviteter og smartwatch-funktioner samt 6-måneders Fitbit Premium-medlemskab.*
SØVN

Søvnoplevelse
Få bedre søvnkvalitet, mere energi og bliv bedre til at håndtere stress med hjælp fra Sense 2 og Premium. Track din søvn hver nat for at se hvor lang tid, du tilbringer i dyb, let og REM-søvn. Tjek herefter din Søvnprofil – en rapport, der giver overblik over dine søvnmønstre og tendenser i de seneste 30 dage samt personligt tilpasset vejledning til bedre hvile. Du kan endda programmere dit skærmpanel til at være mørkt om natten, og du kan vågne veludhvilet og frisk om morgenen ved en blid summelyd, der vækker dig på dit optimale søvnstadie.*
 
Søvnprofil (Premium)
Lær din sovestil at kende med 10 vigtige søvnmålinger i løbet af en måned. Du finder ud af, hvilket af de seks Søvndyr, som din søvn kan sammenlignes med, og hvordan du får en bedre søvn.
 
Søvnstadier og Sleep Score
Få mere at vide om kvaliteten af nattens søvn med en personlig Sleep Score. Med Premium kan se en oversigt over, hvor lang tid du er i let, dyb og REM-søvn, for at undersøge hvad der påvirker din søvn.
 
Smart-vækning
Vågn op mere udhvilet og frisk og klar til dagens træning med en smart-alarm, der vækker dig i det mest optimale søvnstadie – maks. 30 minutter, inden alarmen lyder. En almindelig alarm, der giver lyd på det ønskede tidspunkt, er også tilgængelig.

Søvnindstilling
Med søvnindstilling undgår du, at dit ur vækker dig i utide. Den muter meddelelser og forhindrer din skærm i at tænde om natten. Du kan indstille et tidspunkt for automatisk aktivering af søvnindstilling.
 
STRESS

Forstå din stress, og minimér følgerne
 Håndtering af stress kan give bedre søvn, bedre humør og mere energi. Sense 2 og Premium er klar til at hjælpe. I fællesskab hjælper de dig med bedre at forstå og reagere på stress, så du bliver mindre påvirket af det næste gang. 

Reflektioner
Log reflektioner for at få et overblik over dine følelser, og sammenlign derefter med stressregistreringsdata for at spotte tendenser.
 
Ugentlig opsamling
Hold øje med din stresshåndtering for at hjælpe med at identificere årsagerne til stress, få håndteringsteknikker, der virker og inspiration til, hvad du kan prøve at gøre næste gang.
 
Stress Management Score
Få styr på din stress. Højere score? Du har færre tegn på stress. Lavere score? Det er tid til at finde en bedre balance – måske skal du prøve en meditation, eller du kan gå en tur.
 
Oversigt over Stress Management Score (Premium)
Find ud af, hvad der ligger bag din score, så du ved, om det er forbedring af din søvn, ændring af aktiviteter eller mindfulness, der vil hjælpe dig med at håndtere stress.
 
Mindfulness-indhold
Slap af, tøm dit hoved for tanker, eller find måder til blive mere fokuseret med hundredvis af meditations- og yogaøvelser med Premium.
 
SUNDHEDSMÅLINGER OG HJERTESUNDHED

Hjertesundhedsoplevelse
Dit hjerte er nøglen til din sundhed. Forstå din hjertesundhed bedre, og track den med Sense 2 og Premium. Pulstracking hele døgnet giver indsigt i din søvn, stress, aktivitet med mere, mens EKG-appen og meddelelser om uregelmæssig hjerterytme giver indsigt i din hjerterytme.*
 
Avanceret sundhedsoplevelse
Ved at tracke vigtige sundhedsmålinger som SpO2 og hjerterytmevariationer kan Fitbit hjælpe med at belyse ændringer i din trivsel, så du kan justere din rutine til at støtte din krop og sundhed på en bedre måde.
 
Fitbit EKG-app
Med en kompatibel EKG-app direkte på håndleddet kan du tjekke dit hjerte for atrieflimren (AFib) – en uregelmæssighed i hjerterytmen – og dele resultaterne med din læge.
Fitbit EKG-appen er kun tilgængelig i udvalgte lande og med udvalgte Fitbit-produkter. Ikke egnet til at blive brugt af personer under 22 år. Læs mere på fitbit.com/ecg.
 
Meddelelser om uregelmæssig hjerterytme (kun tilgængelig i udvalgte lande)
Tjek for tegn på uregelmæssig hjerterytme, der kan være atrieflimren (AFib), så du kan dele oplysningerne med din læge.*

Skærmpanel med sundhedsmålinger
Lær din krop bedre at kende via skærmpanelet med sundhedsmålinger i Fitbit-appen, hvor du kan tracke åndedrætsfrekvens, hvilepulsudvikling, SpO2-niveau og variationer i hudtemperatur. Se dine tendenser fra den foregående uge – eller de seneste 90 dage med Premium – og brug det til at afdække ændringer i din trivsel.*
 
Meddelelser om høj og lav hvilepuls
Din puls er en vigtig indikator for din sundhed, så Sense 2 registrerer, om din puls er over eller under din fastsatte tærskel.
 
Pulsmåling døgnet rundt med PurePulse
Du kan optimere din træning, tracke dagens aktivitet, kalorieforbrænding og søvn med den konstant aktiverede PurePulse hvilepulstracking, og efterfølgende se tendenserne for hvilepuls og konditionstræningsniveau (VO2 Max) i Fitbit-appen.
 
Iltmætning (SpO2)
Track SpO2-niveauet – iltmætningen i dit blod – for at hjælpe dig med at opdage, hvornår der kan være tegn på vigtige ændringer i din trivsel.*
 
TRÆNING/AKTIVITET

Aktivitetsoplevelse
Sense 2 og Premium understøtter alle de aktiviteter, som du elsker. Start morgenen med en vejledning om, hvad din krop kan klare i dag, efterfulgt af et anbefalet træningsprogram. Track dine bevægelser med pulsmåling i realtid for at få mest muligt ud af din indsats. Se, hvor mange kalorier, du har forbrændt, et kort over din udendørsrute med mere – og sammenlign efterfølgende din indsats med venner og familie.*

Daily Readiness Score (Premium)
Optimer din træningsrutine med en score, der viser, om du er parat til at træne eller hellere skal fokusere på at restituere.*
 
Active Zone Minutes
Få det ønskede resultat fra hver eneste træning. Active Zone Minutes bruger din puls til at guide dig til dit ønskede intensitetsniveau – og til at blive der.
 
Indbygget GPS
Se tempo og distance i realtid uden din telefon ved brug af indbygget GPS ved udendørs træning, efterfulgt af et kort over din træningsrute i Fitbit-appen.*
 
Kort over træningsintensitet
Efter udendørstræning med GPS kan du se et kort over din træningsintensitet i Fitbit-appen, få mere at vide om dit tempo, hvilke pulszoner du har været i på ruten, og hvor din indsats har været størst.
 
40+ træningsformer
Sense 2 tracker flere træningsformer end nogensinde før – skiløb, golf, paddleboarding med mere – og du kan se alle dine statistikker i realtid.
 
Aktivitets-tracking hele dagen
Se, hvordan hver eneste del af din dag bringer dig tættere på dine mål. Sense 2 tracker dagens aktiviteter, for eksempel skridt, distance, antal etager, kalorieforbrænding og Active Zone Minutes.
 
Vandtæt
Sense 2 er vandtæt ned til 50 meter, så du kan have det på i regnen, på stranden med mere.
 
SMART

Meddelelser
Få meddelelser om opkald, sms, kalenderbegivenheder og apps som Gmail og WhatsApp – og send hurtigsvar og stemmesvar direkte fra dit håndled. Tilgængeligt, når din telefon er i nærheden.
 
Opkald fra dit håndled
Med indbygget mikrofon og højtaler kan du modtage håndfri Bluetooth®-opkald, sende opkald til telefonsvareren og justere lydniveauet. Tilgængeligt, når din telefon er i nærheden.
 
Indbygget stemmeassistent
Brug den indbyggede Amazon Alexa til at få hurtige nyheder og vejrudsigt, til at indstille alarmer for sengetid, styre hjemmets smart-funktioner og meget mere – blot ved at tale til dit ur.*
 
Find min telefon-app
Kan du ikke finde din telefon? Det er nemt at finde en forlagt telefon direkte fra dit håndled med den indbyggede Find min telefon-app på dit Fitbit smartwatch. Du skal blot trykke for at aktivere en alarm, så vil din telefon ringe og vibrere, indtil du finder den. Fitbit-mobilappen skal være aktiveret på din smartphone.
 
Fitbit Pay
Upload dine betalingskort til dit ur og tryk for at betale for køb uden din pung. Se bank- og overførselstilgængelighed på fitbit.com/fitbit-pay/banks.
 
Altid tændt-skærmindstilling
Se træningsstatistikker i realtid, og tjek tiden på håndleddet – selv når du har hænderne fulde. Sluk for funktionen for at være mere diskret. Altid tændt-skærmindstillingen kræver hyppigere opladning.
 
Forstyr ikke-indstilling
Brug forstyr ikke-indstillingen i løbet af dagen, når du vil mute meddelelser om opkald, sms'er og kalenderbegivenheder fra apps.
 
Fungerer på Android og iPhone
Sense 2 er kompatibel med telefoner, der kører de nyeste versioner af Android eller iOS.
 
PREMIUM

Premium-oplevelse
En sund livsstil i balance er ikke det samme for alle. Uanset om du vil tage din træning til næste niveau eller fokusere på din kost, så kan Premium hjælpe. Den indhenter data om din krop og afdækker unikke sundhedsmønstre, der bliver leveret som handlingsrettede indsigter og skræddersyede anbefalinger til bedre søvn og mindre stress, så du kan være på toppen. Med en oplevelse, der er så personaliseret, er det lettere at bevare motivationen og gøre fremskridt, hvor det har størst betydning for dig.
 
6-måneders Fitbit Premium-medlemskab
Få Premium og få personlige indsigter, der hjælper dig med at bevare den sunde linje. Lær din krop bedre at kende med resultaterne fra Daily Readiness Score og Stress Management Score, og se langsigtede tendenser i din Søvnprofil og på dit skærmpanel med sundhedsmålinger. Brug herefter disse indsigter og værktøjerne i Premium til at styrke din trivsel.*
 
DESIGN MED MERE

Designoversigt
Sense 2 er designet til at føles som en naturlig og behagelig forlængelse af dit håndled. Det er stilfuldt og slankt med en helt ny lukning, der gør det endnu mere behageligt at have på hele døgnet. Og den blide, naturinspirerede farvepalet matcher modens eksklusive farvetrends.
 
Slankt design
Sense 2 er designet til at føles som en naturlig del af dit håndled og passer både til en afslappet og en elegant stil. Det er stilfuldt og slankt med en helt ny lukning, der gør det endnu mere behageligt at have på hele døgnet.
 
6+ dages batteritid
Med lang batteritid kan Sense 2 tracke alle dine sundheds- og træningsstatistikker i mere end 6 dage uden behov for opladning. Varierer efter brug og andre faktorer; op til 12 timer med aktiveret GPS.
 
Hurtigopladning
Mindre opladning betyder mere aktivitet. Og med Sense 2 kan du få en hel dags batteritid på bare 12 minutter.
 
Urskiver
Vælg mellem tusindvis af forskellige urskivedesign, og gem op til 5 favoritter direkte på dit håndled. Du kan nemt skifte fra klassisk stil til moderne og tilbage – eller være helt unik med din egen Bitmoji eller et foto.
 
Tilbehør
Skab mange forskellige look med Fitbit 24 mm tilbehørsremme, inklusiv designerkollektioner fra Brother Vellies, Victor Glemaud og Pendleton. Med quick-release er det nemmere end nogensinde at skifte remmen. Tilbehør sælges separat. Tilbehør til Versa 3, Versa 4 og Sense kan også bruges til Sense 2.
 
ANSVARSFRASKRIVELSER

Premium:
Kun for nye Premium-medlemmer. Det inkluderede Premium-medlemskab skal aktiveres senest 60 dage efter enheden er aktiveret. En gyldig betalingsmåde er påkrævet. Afmelding skal ske, inden medlemskabet udløber for at undgå abonnementsgebyrer. Underlagt vilkår og betingelser.
 
Skærmpanel med sundhedsmålinger:
Skærmpanelet med sundhedsmålinger og de viste sundhedsmålinger er ikke tilgængelige i alle lande. Funktionen kan ikke bruges til medicinske formål. Den er beregnet til at give oplysninger, der kan hjælpe med at styre dit velbefindende. SpO2-funktionen kræver hyppigere opladning.
 
EKG:
Fitbit EKG-appen er kun tilgængelig i udvalgte lande og med udvalgte enheder. Ikke egnet til at blive brugt af personer under 22 år. Læs mere på fitbit.com/ecg.
 
Meddelelser om uregelmæssig hjerterytme:
Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme er kun til rådighed i udvalgte lande og med udvalgte Fitbit-produkter; de er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22 år eller med andre kendte hjerterytmeforstyrrelser. Læs mere på fitbit.com/irregularrhythm.
 
SpO2:
Ikke tilgængelig i alle lande. SpO2-funktionen er ikke beregnet til at diagnosticere eller behandle sygdomme eller til andre medicinske formål. Den er beregnet til at hjælpe med at styre din trivsel og tracke dine oplysninger.

Stemme:
Stemmestyringstjenester og andre funktioner kan variere, se fitbit.com/voice.
 
Betaling og overførsel (fjern "og overførsel", når det kun refererer til banker):
Se bank- og overførselstilgængelighed på fitbit.com/fitbit-pay/banks
 
Påmindelser med mere:
Tilgængeligt, når din telefon er i nærheden.
 
Batteri:
Kun budskab om batteritid (6+ dage): Varierer efter brug og andre faktorer. Op til 12 timer med aktiveret GPS.
Budskab om batteritid + budskab om hurtigopladning: Varierer efter brug og andre faktorer. Op til 12 timer med aktiveret GPS. Få 24 timers batteritid med 12 minutters opladning.
Budskab om hurtigopladning: Få 24 timers batteritid med 12 minutters opladning.
 
Daily Readiness:
Daily Readiness kræver et Fitbit Premium-medlemskab. Anbefalinger til Premium-indhold er ikke tilgængelig i alle lande og er muligvis kun tilgængelig på engelsk.
 
Calm:
Kræver et Fitbit Premium-abonnement. Kun tilgængelig på engelsk, spansk, portugisisk. fransk, tysk, japansk og koreansk. Indhold og funktioner i Premium kan variere.

Egenskaber for Sense 2:
Vandbeskyttelse: 5 ATM
Optisk pulsmålere: Ja
Pulsbånd inkluderet: Nej
Fitbit is a popular brand that produces wearable fitness devices, including activity trackers and smartwatches. Their products are designed to help you track your fitness goals, monitor your health and stay motivated. With features like heart rate monitoring, sleep tracking and personal coaching, Fitbit has become a trusted brand among fitness enthusiasts.

Mere fra Fitbit

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!