Abisko Dome 3 - ID: A023249

FjällrävenAbisko Dome 3

Mere info

Mere om Abisko Dome 3 fra Fjällräven

Abisko Dome 3 er en let og rummelig kuppeltelt med to generøse apsisser. Selvbærende 3-bue konstruktion med højt til loftet og fremragende ventilation. Rummeligt og stabilt letvægtskuppeltelt med to store apsisser. Det behagelige letvægtstelt er egnet til vandreture hele året rundt og under alle forhold undtagen de mest ekstreme. Teltet har to indgange, hvilket forenkler teltlivet og gør det lettere at holde styr på tingene inde i teltet. Det betyder også, at det er muligt at bruge indgangen på læsiden, når det blæser kraftigt. Der er desuden masser af plads til udstyr, madlavning og andre aktiviteter, når vejret er dårligt.
Inderteltet og oversejlet slås op samtidig. Konstruktionen med tre teltstænger gør teltet selvstående og let at slå op overalt – brug bardunlinerne til at fastgøre teltet til jorden og gøre det fuldstændig vindstabilt. Teltstangskanalerne er farvekodede, så det er nemt at kende forskel på dem, og de har plads til dobbelte teltstænger, der fås som ekstraudstyr, hvis forholdene kræver det.
Teltet har en behagelig siddehøjde og et godt område til sociale aktiviteter. Inderteltet er forsynet med en aftagelig nethylde og flere netlommer til opbevaring af udstyr. De store indgange med ekstra fintmasket myggenet gør det muligt at nyde udsigten fra soveposen uden at blive generet af insekter. Ventilationsåbninger, der kan lukkes og er placeret i forskellige højder, giver en optimal luftgennemstrømning. Det gør, sammen med muligheden for at sætte den udvendige teltdør fast i halvåben position, teltet til et godt valg til tropiske klimaer.
Oversejlet er lavet af Fjällrävens nye TripleRip-nylon med høj ydeevne og har en innovativ konstruktion, bestående af en kombination af to forskellige materialekvaliteter – 20 denier foroven og 40 denier forneden, hvor der er størst slitage – hvilket giver materialet høj styrke trods den lave vægt.
Ligesom alle Fjällrävens andre telte er Abisko Dome 3 lavet helt uden PVC-plast og giftige brandhæmmere, og imprægneringen er fluorcarbonfri.

Outer Material: 100% polyamide
Floor Material: 40D Ripstop PU 6000mm 100% polyamide
Mosquito Net: 20D No-see-um mesh 100% Polyester
Egenskaber for Abisko Dome 3:
Beregnet til antal personer: 3
Total vægt: 3680 g
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Vandsøjletryk gulv: 6000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 340/245/125
Inner tent dimensions: 225 x 180 x 115 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 44 x 20 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 80 x 225 x 125 cm
Mål apsis 2 (længde x bredde x højde): 80 x 225 x 125 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 2
Antal teltstænger: 3 st
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 20 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 40 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 15 D
Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlig eventyr. Fjällräven er måske det mest kendte varemærke af alle skandinaviske outdoormærker. I dag er mange af Fjällrävens produkter rigtige klassikere. I hvert fald i Sverige ved alle, hvad Fjällrävenbukser er for noget, og der er ingen rygsæk i Sverige, som er solgt i flere styk end Kånken. Det er kendetegnende for mange af Fjällrävens produkter, at de går i arv fra bruger til bruger. Dette lader sig gøre, fordi de er så slidstærke. Her har det unikke G1000-stof spillet en stor rolle. Det blev oprindeligt udvikling som teltdug, men har gennem årene været rygraden i Fjällrävens produktion. At produkterne holder så længe er jo også med til at gøre miljøbelastningen mindre, og det synes vi godt om.

Mere fra Fjällräven

Se alle Kuppeltelte

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Vi er et lille firma i forhold til mange andre, men alle i virksomheden arbejder med miljøspørgsmål., Vi arbejder konstant på at bliv bedre med støtte fra forskningen., Vi ønsker at stå for, hvad vi gør, og at folk kan være stolte af at bruge Fjällrävens produkter."

  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljø: Fjällräven har en dagsorden for bæredygtighed, hvor materialer, kemikalier, vand og forbrug er blandt de vigtigste. Strategier med dagsordenen for bæredygtighed. Men langt det vigtigste er at reducere brugen af ​​kemikalier, hvilket er i samarbejde med Greenpeace. At forbruge mindre er en måde at være venlige over for miljøet. Fjällrävens mål er at gøre produkter, der varer mere end en generation. Og for at være en af ​​de bedste Outdoor mærker i bæredygtigheden på jorden.  
  Genbrug: Fjällräven er ved at udvikle metoder så kunderne kan indsende gamle slidte G1000 produkter der bliver nye G1000-produkter af samme høje kvalitet som det originale produkt.  

  Dyr: Det vigtigste spørgsmål er dun, og at fuglene ikke lider. Fjällräven accepterer ikke levende plukning af gæs, og bruger kun dun af høj kvalitet, der kommer fra kontraherede gårde, hvor gæs bliver til fødevarer. Dunprocessen modtog i 2010 hædrende omtale, fordi det var under god kontrol. Fjällräven bruger kun den syntetiske pels Arctic Fur i deres klæder. Dyrehold og dyrevelfærd er et vigtigt spørgsmål for Fjällräven, der har sit skytsdyr: en polarræv i sit logo. Bevarelsen af arten er et vigtigt spørgsmål, og Fjällräven støtter forskning og kontrollerer hele tiden måder, der hjælper og bevare polarræv stammen. Al merino uld er mulesing-fri.   Etik: Har en Code of Conduct. Social dagsorden med retfærdighed for arbejderne. Etableret mindsteløn.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!