Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Fjällräven lancerer nu Arctic Fox Initiative for at få flere mennesker til at engagere sig i miljøet og komme i kontakt med naturen. Initiativet er et springbræt for nye projekter og smarte idéer, som bidrager til at beskytte miljøet og inspirerer flere mennesker til at nyde naturen. Hvem som helst kan indsende en projektansøgning. En jury og et åbent stemmesystem tager beslutning om finansieringen ud fra salget af de produkter, som indgår i Arctic Fox Initiative. 1% af salgsværdien går nemlig til Arctic Fox Initiative. Herunder kan du se de produkter i vores sortiment, som bidrager til Arctic Fox Initiative. Sammen kan vi gøre mere for naturen!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!