Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Fjällräven Jakker & Veste - Når man hører navnet ”Fjällräven” er det formentlig den efterhånden ikoniske rygsæk ”Kånken”, de fleste kommer til at tænke på. Det er da også en taske, kendt, afholdt og elsket af både unge og gamle. Men Fjällräven er naturligvis meget mere end det. De varme jakker og vest, som du også kan finde fra Fjällräven, er bestemt også gode bud på overtøj.

Fjällräven Jakker & Veste

(234 varer)

Et enkelt og brugbart design i høj kvalitet

Som det også er tilfældet med ”Kånken”-tasken, har mange af jakkerne og vestene fra Fjällräven et enkelt design. Det gælder både vinterjakker som for eksempel Greenland-jakken, som du også kan holde varmen i selv meget kolde temperaturer og de lettere modeller i form af dunjakker, der også kan bruges til forår og efterår. Når du vælger en jakke fra Fjällräven, kan du desuden være sikker på, at du får et stykke overtøj i absolut høj kvalitet.

Funktionelt, holdbart og tidløst siden 1960’erne

Fjällräven er et svensk mærke, der blev grundlagt i 1960. Manden bag var en ung fyr ved navn Åke Nordin, der fra sin kælder i Örnsköldvik startede med at lave outdoor-udstyr. Det første han lavede, var en rygsæk med en aluminiumsramme. Den var stærk, men samtidig et let alternativ til de rygsække, der allerede var på markedet. Målet med Åke Nordins rygsæk var, at det skulle være lettere og sjovere at være udendørs og have en stor og tung oppakning med sig. Rygsækken blev en stor succes. Det er den stadig, da det faktisk er den rygsæk, der er solgt allerflest af i Sverige. Og dét blev startskuddet til det Fjällräven, vi kender i dag. Det næste projekt, Åke Nordin gav sig i kast med, var et Thermo telt, der havde et en to-lags-konstruktion. Herefter fulgte beklædningsdelen, da Åke Nordin i 1968 fik en jakke på markedet. Navnet på jakken var ”Greenland” og det er faktisk en model, Fjällräven stadig producerer dagen i dag. Det er en varm sag, der forståeligt nok er en af det svenske succesbrands mest populære varer.

Bestil Fjällräven veste og jakker online

Se vores udvalg af Fjällräven veste og jakker her på siden, hvor vi blandt også forhandler Greenland-jakken, der findes i både herre- og dame-version. I vores store og brede udvalg af Fjällräven-jakker kan du desuden finde jakker til de mindste, ligesom der er flere forskellige farver at vælge imellem. Køb den online på Outnorth.dk i dag!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!