Fjällräven Bukser & Shorts - Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlig eventyr. Fjällräven er måske det mest kendte varemærke af alle skandinaviske outdoormærker. I dag er mange af Fjällrävens produkter rigtige klassikere. I hvert fald i Sverige ved alle, hvad Fjällrävenbukser er for noget, og der er ingen rygsæk i Sverige, som er solgt i flere styk end Kånken. Det er kendetegnende for mange af Fjällrävens produkter, at de går i arv fra bruger til bruger. Dette lader sig gøre, fordi de er så slidstærke. Her har det unikke G1000-stof spillet en stor rolle. Det blev oprindeligt udvikling som teltdug, men har gennem årene været rygraden i Fjällrävens produktion. At produkterne holder så længe er jo også med til at gøre miljøbelastningen mindre, og det synes vi godt om.

Fjällräven Bukser & Shorts

(151 varer)

Friluftsbukser fra Fjällräven er en klassisk buks og et smart valg, hvis du føler dig tilpas i skoven og på bjerget. Fjällrävens første udendørsbukser kom frem i 1970, og siden da er buksernes snit, detaljer og materialer blevet forbedret, så de blot bliver mere behagelige for dig ude i naturen. Fjällrävens bukser er ekstremt holdbare, føles behagelige mod kroppen og er spækket med smarte funktioner, såsom ventilationskanaler, lommer, hvor du har brug for dem, og andre praktiske detaljer. Hos os finder du udendørs bukser til både mænd og kvinder.

Holdbare bukser til udendørs aktiviteter

Fjällrävens bukser passer til dig, der lever et aktivt, mobilt liv. Du kan få brug for et par slidstærke bukser i dagligdagen eller et par, der fungerer til de udendørs eventyr. Vi forhandler flere forskellige modeller, alt afhængigt af præference, smag og aktivitet. Skulle du vandre i bjergene, kan du vælge en model, der er teknisk designet til netop vandreturene. Disse modeller er holdbare og har partier med dobbeltstof, der giver en ekstra holdbarhed. De er specialdesignet til at forhindre friktion mod kroppen og til at modstå de forskellige vejrforhold. Hos os finder du også bukser, der er designet til skiløb og vandreture i koldt vejr. Nogle modeller er udstyret med seler for at sidde sikkert på plads og er fremstillet af et vandtæt materiale med en god åndbarhed. For at holde dig ekstra varm anbefaler vi lag på lag-princippet. Sørg for at have det rigtige materiale, så du ikke bliver kold!

Aktiv hverdag med Fjällrävens bukser

Fjällräven er ekspert inden for udendørs tøj til udendørs aktiviteter. Derfor tvivler vi på, at du vil blive skuffet, uanset hvilke bukser du vælger. Det er dog stadig en god idé at gennemlæse produktbeskrivelserne for at finde de rigtige bukser til formålet. Med et par Fjällräven bukser kan du tage på de udfordrende ture, hvor naturen byder på sit bedste. Vælg et par slidstærke vandrebukser. De virker lige så godt, når du arbejder i haven som på en vandretur.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!