Fjällräven Lappland - Til jægere, som foretrækker aktiv jagt under omskiftelige forhold og med varierende tempo, har Fjällräven udviklet Lappland – en serie avanceret hybridtøj, der er baseret på Fjällrävens populære Keb-serie. Tøjet i Lappland-serien er lavet af materialer, som nemt følger kroppens bevægelser, og som kan tåle ekstremt vejr. Tøjet er lydløst, åndbart og elastisk. Og det er udført i Fjällrävens legendariske kvalitet og stil.

Fjällräven Lappland

(11 varer)

Til jægere, som foretrækker aktiv jagt under omskiftelige forhold og med varierende tempo, har Fjällräven udviklet Lappland – en serie avanceret hybridtøj, der er baseret på Fjällrävens populære Keb-serie. Tøjet i Lappland-serien er lavet af materialer, som nemt følger kroppens bevægelser, og som kan tåle ekstremt vejr. Tøjet er lydløst, åndbart og elastisk. Og det er udført i Fjällrävens legendariske kvalitet og stil.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!