• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Fjällräven Lappland - Til jægere, som foretrækker aktiv jagt under omskiftelige forhold og med varierende tempo, har Fjällräven udviklet Lappland – en serie avanceret hybridtøj, der er baseret på Fjällrävens populære Keb-serie. Tøjet i Lappland-serien er lavet af materialer, som nemt følger kroppens bevægelser, og som kan tåle ekstremt vejr. Tøjet er lydløst, åndbart og elastisk. Og det er udført i Fjällrävens legendariske kvalitet og stil.

Fjällräven Lappland

(5 varer)

Til jægere, som foretrækker aktiv jagt under omskiftelige forhold og med varierende tempo, har Fjällräven udviklet Lappland – en serie avanceret hybridtøj, der er baseret på Fjällrävens populære Keb-serie. Tøjet i Lappland-serien er lavet af materialer, som nemt følger kroppens bevægelser, og som kan tåle ekstremt vejr. Tøjet er lydløst, åndbart og elastisk. Og det er udført i Fjällrävens legendariske kvalitet og stil.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!