Fjällräven Sörmland - Med Sörmland har Fjällräven udviklet en serie jagttøj, som du har lyst til at have på, også når du ikke er på jagt. Kombinationen af den klassiske æstetik og Fjällrävens legendariske øje for detaljer, funktionalitet og slidstyrke gør, at du hiver dette tøj frem fra skabet meget oftere, end du går på jagt. Sörmland sidder godt, har et lidt smallere snit og fås i både dame- og herremodel. Det kan godt være, at du ikke kan gå på jagt hver dag. Men du kan altid lade som om.

Fjällräven Sörmland

(1 varer)

Med Sörmland har Fjällräven udviklet en serie jagttøj, som du har lyst til at have på, også når du ikke er på jagt. Kombinationen af den klassiske æstetik og Fjällrävens legendariske øje for detaljer, funktionalitet og slidstyrke gør, at du hiver dette tøj frem fra skabet meget oftere, end du går på jagt. Sörmland sidder godt, har et lidt smallere snit og fås i både dame- og herremodel. Det kan godt være, at du ikke kan gå på jagt hver dag. Men du kan altid lade som om.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!