Fjällräven Värmland - Det at sidde stille er langt fra det samme som at være inaktiv. Til de lange dage, hvor alt eller intet kan ske, har Fjällräven udviklet Värmland – robust tøj med jakke og bukser, der holder dig varm og godt tilpas, uanset hvad vejret byder dig. Värmland bygger på Fjällrävens omfattende viden om friluftsliv og funktionalitet. Tøjet er perfekt til jagt med drivende jagthunde, hvor aktivitetsniveauet kan veksle mellem at sidde stille i lange perioder i gråt, fugtigt efterårsvejr til pludselig bevægelse og aktivitet. En vellykket jagt handler om at holde sig varm, føle sig godt tilpas og godt mæt. Det gælder om at have forudsætningerne i orden

Fjällräven Värmland

(5 varer)

Det at sidde stille er langt fra det samme som at være inaktiv. Til de lange dage, hvor alt eller intet kan ske, har Fjällräven udviklet Värmland – robust tøj med jakke og bukser, der holder dig varm og godt tilpas, uanset hvad vejret byder dig. Värmland bygger på Fjällrävens omfattende viden om friluftsliv og funktionalitet. Tøjet er perfekt til jagt med drivende jagthunde, hvor aktivitetsniveauet kan veksle mellem at sidde stille i lange perioder i gråt, fugtigt efterårsvejr til pludselig bevægelse og aktivitet. En vellykket jagt handler om at holde sig varm, føle sig godt tilpas og godt mæt. Det gælder om at have forudsætningerne i orden

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!