Fjällräven Rygsække - Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlig eventyr. Fjällräven er måske det mest kendte varemærke af alle skandinaviske outdoormærker. I dag er mange af Fjällrävens produkter rigtige klassikere. I hvert fald i Sverige ved alle, hvad Fjällrävenbukser er for noget, og der er ingen rygsæk i Sverige, som er solgt i flere styk end Kånken. Det er kendetegnende for mange af Fjällrävens produkter, at de går i arv fra bruger til bruger. Dette lader sig gøre, fordi de er så slidstærke. Her har det unikke G1000-stof spillet en stor rolle. Det blev oprindeligt udvikling som teltdug, men har gennem årene været rygraden i Fjällrävens produktion. At produkterne holder så længe er jo også med til at gøre miljøbelastningen mindre, og det synes vi godt om.

Fjällräven Rygsække

(350 varer)

Fjällräven står for høj kvalitet, god funktion og repræsenterer et design, der er klassisk. Åke Nordin lavede sin første rygsæk i Örnsköldsvik for over 60 år siden, og i dag ses den lille ræv på logoet rundt omkring på kloden. Virksomheden er stærkt etableret i de nordiske lande og Tyskland og er en pålidelig leverandør af udendørs tøj og tilbehør.

Fjällräven udvikler konstant nye produkter med hensyn til ressourceeffektivitet og miljøbelastning. Serierne Numbers og Eco-Shell har et ambitiøst bæredygtighedsperspektiv, som man nu arbejder på at anvende til andre produktgrupper. Her på Outnorth finder du altid et bredt udvalg af Fjällrävens forskellige udendørs favoritter.

Fjällräven Kånken

Kånken er en af Fjällrävens mest populære modeller og har eksisteret siden i 1972. I dag fås den i flere forskellige farver og størrelser til både børn og voksne. Rygsækken besidder både termokande og laptop og passer således til både hverdagens eventyr og ekspeditioner i vildmarken. Rygsækken er lavet af nylon og næver, hvilket gør den både holdbar og slidstærk, og den er også flot at se på takket være det stilfulde design.

Outdoor beklædning og udstyr

Tidløst design og holdbare materialer er kendetegnende for Fjällrävens tøj. I dag omfatter sortimentet både jakker, bukser og skjorter, samt bælter, hatte og andet tilbehør. Her er en kollektion til børn, kvinder og til mænd. Alle G-1000 beklædningsgenstande er imprægneret med Grønlandsvoks, som er resistent over for vind og vejr. Mængden af imprægneringen kan selv påvirkes, enten ved at anvende mere voks eller vaske tøjet, så det bliver luftigere og mere åndbart.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!