• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Fjällräven Shorts - Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlig eventyr. Fjällräven er måske det mest kendte varemærke af alle skandinaviske outdoormærker. I dag er mange af Fjällrävens produkter rigtige klassikere. I hvert fald i Sverige ved alle, hvad Fjällrävenbukser er for noget, og der er ingen rygsæk i Sverige, som er solgt i flere styk end Kånken. Det er kendetegnende for mange af Fjällrävens produkter, at de går i arv fra bruger til bruger. Dette lader sig gøre, fordi de er så slidstærke. Her har det unikke G1000-stof spillet en stor rolle. Det blev oprindeligt udvikling som teltdug, men har gennem årene været rygraden i Fjällrävens produktion. At produkterne holder så længe er jo også med til at gøre miljøbelastningen mindre, og det synes vi godt om.
Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Fjällräven shorts er designet til at give dig alsidighed og fuld bevægelsesfrihed på eventyret, uanset om du vandrer eller klatrer. Fjällrävens shorts er designet med nøje gennemtænkte snit for at forhindre irritation mod kroppen. Du skal kunne bære en rygsæk, gå langt eller krybe sammen foran bålet uden at få ondt nogle steder. Shortsmaterialet er holdbart, hurtigttørrende samt vind- og vandafvisende. De smarte lommer kan rumme et kort, kompas og andre ting, som du har brug for. Det er med til at skabe sjovere udendørs aktiviteter. På Outnorth finder du Fjällräven shorts til både mænd og kvinder.

De rigtige shorts til dine eventyr

Det er vigtigt, at du vælger et par shorts, der passer til dine tempofyldte eventyr. Selvfølgelig kan du også bære dem på ferien eller til hverdag. Kun du sætter begrænsningerne. En smart og alsidig løsning er vandrebukserne med lyn-af-funktionen. Når temperaturen stiger, kan du lyne den nederste del af bukserne af, og pludselig har du forvandlet bukserne til shorts. I sortimentet finder du shorts, der er teknisk indrettet til vandring. Det betyder, at de er specialsyet på en måde, så de skaber komfort og bevægelse. De er endvidere forsynet med smarte lommer til GPS og andre smarte værktøjer.

Fjällräven - til hverdagsbrug og udendørs aktiviteter

Fjällräven er et populært og velkendt mærke i hele verden. Med et par shorts fra Fjällräven har du aldrig valgt forkert, de er desuden praktiske og pæne på samme tid. Denne type shorts kan både bruges til hverdag og fritidsaktiviteter, hvilket gør dem utroligt anvendelige. Her kan du vælge mellem shorts i klassiske farver og designs. Investér i et par shorts fra et veletableret brand. Vi håber, du finder din nye favoritshorts her hos os!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!