• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Fjällräven Telte - Fjällrävens nye teltkollektion er vores bedste og mest holdbare nogensinde. Det er telte, som ikke blot udmærker sig i form af lav vægt, men som også kan klare mange års brug. Smidige og pakbare, naturligvis. Men også pålidelige i skærgården, skoven, på fjeldet eller hvorend eventyrdrømmene tager dig hen. Vi er også nøjeregnende med at vælge stærke materialer, fluorocarbonfri imprægnering og aluminiumstænger, som påvirker miljøet mindst muligt. Medvetna har en vision om, at blive et af verdens mest bæredygtige friluftsfirmaer. Med 17 modeller vover vi også at påstå, at vi har telte til ethvert behov. Uanset om du foretrækker lette ture med et telt i Abisko-familien, søger mod udsatte terræner med et Keb-telt, eller begiver dig ud på dit livs vinterekspedition med Polar. Der er mange gode grunde til at sove i naturen.

Fjällräven Telte

(43 varer)
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!