High Coast Wind Parka - ID: A029141

FjällrävenHigh Coast Wind Parka

Størrelseguide Mere info

Mere om High Coast Wind Parka fra Fjällräven

Let og pakkevenlig vindjakke i et lidt længere snit lavet af voksbehandlet polyamid/økologisk bomuld. Justerbar hætte, tovejslynlås og store håndlommer. Let, smidig og pakkevenlig vindjakke i et lidt længere snit. Lavet af voksbehandlet polyamid/økologisk bomuld, der er vindtæt og også kan modstå lettere regn. Den tørrer hurtigt, hvis den bliver våd. En praktisk trøje til let vandring og andre typer dagture om sommeren. Enkelt design med kun de mest nødvendige detaljer holder vægten nede på et minimum.
Modellen går til låret og har en påsyet, justerbar hætte. Overskudsvarme slipper ud gennem en ventilationsåbning i netmateriale på bærestykket. Tovejslynlås foran med beskyttelsesflap indvendigt. Store håndlommer med netfor og lynlås til opbevaring af alle de små genstande, du ønsker at have lige ved hånden. Justerende snoretræk forneden og elastikkant ved ærmemanchetterne.
Voksimprægneringen gør jakken vandafvisende. Den vil holde dig tør ved mindre byger, men ikke ved styrtregn eller vedvarende regn. De beskyttende egenskaber kan forstærkes med Greenland Wax.
Egenskaber for High Coast Wind Parka:
Vægt: 420 g
Hovedmateriale: Bomuld/polyester
For: Uforede
Hætte: Fast
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlig eventyr. Fjällräven er måske det mest kendte varemærke af alle skandinaviske outdoormærker. I dag er mange af Fjällrävens produkter rigtige klassikere. I hvert fald i Sverige ved alle, hvad Fjällrävenbukser er for noget, og der er ingen rygsæk i Sverige, som er solgt i flere styk end Kånken. Det er kendetegnende for mange af Fjällrävens produkter, at de går i arv fra bruger til bruger. Dette lader sig gøre, fordi de er så slidstærke. Her har det unikke G1000-stof spillet en stor rolle. Det blev oprindeligt udvikling som teltdug, men har gennem årene været rygraden i Fjällrävens produktion. At produkterne holder så længe er jo også med til at gøre miljøbelastningen mindre, og det synes vi godt om.

Mere fra Fjällräven

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Vi er et lille firma i forhold til mange andre, men alle i virksomheden arbejder med miljøspørgsmål., Vi arbejder konstant på at bliv bedre med støtte fra forskningen., Vi ønsker at stå for, hvad vi gør, og at folk kan være stolte af at bruge Fjällrävens produkter."

  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljø: Fjällräven har en dagsorden for bæredygtighed, hvor materialer, kemikalier, vand og forbrug er blandt de vigtigste. Strategier med dagsordenen for bæredygtighed. Men langt det vigtigste er at reducere brugen af ​​kemikalier, hvilket er i samarbejde med Greenpeace. At forbruge mindre er en måde at være venlige over for miljøet. Fjällrävens mål er at gøre produkter, der varer mere end en generation. Og for at være en af ​​de bedste Outdoor mærker i bæredygtigheden på jorden.  
  Genbrug: Fjällräven er ved at udvikle metoder så kunderne kan indsende gamle slidte G1000 produkter der bliver nye G1000-produkter af samme høje kvalitet som det originale produkt.  

  Dyr: Det vigtigste spørgsmål er dun, og at fuglene ikke lider. Fjällräven accepterer ikke levende plukning af gæs, og bruger kun dun af høj kvalitet, der kommer fra kontraherede gårde, hvor gæs bliver til fødevarer. Dunprocessen modtog i 2010 hædrende omtale, fordi det var under god kontrol. Fjällräven bruger kun den syntetiske pels Arctic Fur i deres klæder. Dyrehold og dyrevelfærd er et vigtigt spørgsmål for Fjällräven, der har sit skytsdyr: en polarræv i sit logo. Bevarelsen af arten er et vigtigt spørgsmål, og Fjällräven støtter forskning og kontrollerer hele tiden måder, der hjælper og bevare polarræv stammen. Al merino uld er mulesing-fri.   Etik: Har en Code of Conduct. Social dagsorden med retfærdighed for arbejderne. Etableret mindsteløn.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!