FjällrävenKeb Trousers Women (2018)

kampagne

  Keb Trousers Women (2018) - ID: 89235

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Keb Trousers Women (2018) fra Fjällräven

  Teknologisk avancerede vandrebukser med stram pasform i elastisk, slidstærkt G-1000 Eco. KEB Trousers er en teknisk avanceret vandrebuks med optimeret pasform og omhyggeligt bearbejdede detaljer som ventilation, og mange lommer. Tænkt for vandreture, når bevægelsen er mindst lige så vigtig som holdbarhed og beskyttelse mod skarpe sten og meget mere. Derfor er for eksempel bagdel og knæ buede og med ekstra stærke syninger.
  • Holdbar G-1000 Eco på bagdelen og benenes forside, knæ og underkanten af benene, hvor de også er forstærket med dobbelt stof for at modstå slid fra vandrestøvler.
  • Indersømmen er fjernet og erstattet med et helt stykke med mindre slitage.
  • Ventilationsåbning med lynlås fra knæ til hofte og langs læggen, som frigiver overskudsvarme.
  • Udvidet lynlås for ekstra ventilation mulighed.
  • Indvendig netlomme til småting.
  • Remjustering med spænder ved anklerne.
  • Krog til at fastgøre i støvlen.
  • Vægt 504 g (str. 48)

  Materialer:

  • Stretch: 98% polyamid 2% elasthan
  • G-1000: 65% genbrugt polyester, 35% certificeret biologisk bomuld
  Egenskaber for Keb Trousers Women (2018):
  Hovedmateriale: Bomuld/polyester
  Lynlås nederst i buksebenet: Ja
  Vindtætte: Nej
  For: Uforede
  Antal lommer: 5 stk
  Stretch: Nej
  Forstærket områder: Ja
  Antal benlommer: 2 stk
  Antal forlommer: 2 stk
  Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlig eventyr. Fjällräven er måske det mest kendte varemærke af alle skandinaviske outdoormærker. I dag er mange af Fjällrävens produkter rigtige klassikere. I hvert fald i Sverige ved alle, hvad Fjällrävenbukser er for noget, og der er ingen rygsæk i Sverige, som er solgt i flere styk end Kånken. Det er kendetegnende for mange af Fjällrävens produkter, at de går i arv fra bruger til bruger. Dette lader sig gøre, fordi de er så slidstærke. Her har det unikke G1000-stof spillet en stor rolle. Det blev oprindeligt udvikling som teltdug, men har gennem årene været rygraden i Fjällrävens produktion. At produkterne holder så længe er jo også med til at gøre miljøbelastningen mindre, og det synes vi godt om.

  Mere fra Fjällräven

  Se alle Vandrebukser

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Vi er et lille firma i forhold til mange andre, men alle i virksomheden arbejder med miljøspørgsmål., Vi arbejder konstant på at bliv bedre med støtte fra forskningen., Vi ønsker at stå for, hvad vi gør, og at folk kan være stolte af at bruge Fjällrävens produkter."

   Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

   Miljø: Fjällräven har en dagsorden for bæredygtighed, hvor materialer, kemikalier, vand og forbrug er blandt de vigtigste. Strategier med dagsordenen for bæredygtighed. Men langt det vigtigste er at reducere brugen af ​​kemikalier, hvilket er i samarbejde med Greenpeace. At forbruge mindre er en måde at være venlige over for miljøet. Fjällrävens mål er at gøre produkter, der varer mere end en generation. Og for at være en af ​​de bedste Outdoor mærker i bæredygtigheden på jorden.  
   Genbrug: Fjällräven er ved at udvikle metoder så kunderne kan indsende gamle slidte G1000 produkter der bliver nye G1000-produkter af samme høje kvalitet som det originale produkt.  

   Dyr: Det vigtigste spørgsmål er dun, og at fuglene ikke lider. Fjällräven accepterer ikke levende plukning af gæs, og bruger kun dun af høj kvalitet, der kommer fra kontraherede gårde, hvor gæs bliver til fødevarer. Dunprocessen modtog i 2010 hædrende omtale, fordi det var under god kontrol. Fjällräven bruger kun den syntetiske pels Arctic Fur i deres klæder. Dyrehold og dyrevelfærd er et vigtigt spørgsmål for Fjällräven, der har sit skytsdyr: en polarræv i sit logo. Bevarelsen af arten er et vigtigt spørgsmål, og Fjällräven støtter forskning og kontrollerer hele tiden måder, der hjælper og bevare polarræv stammen. Al merino uld er mulesing-fri.   Etik: Har en Code of Conduct. Social dagsorden med retfærdighed for arbejderne. Etableret mindsteløn.
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!