Travel Pack - ID: A028495

FjällrävenTravel Pack

Mere info

Mere om Travel Pack fra Fjällräven

Praktisk rejserygsæk i slidstærk G-1000 HeavyDuty Eco. Designet til gnidningsfri rejse med velgennemtænkt opbevaring i mange rum. Praktisk halvblød rejsetaske, der kan bæres på ryggen og har plads til alt, hvad du behøver til et par dage. Velplanlagt opbevaring betyder hurtig adgang til ting, som du har brug for at have lige ved hånden, og mindsker tiden brugt i sikkerhedskontrollen og om bord på flyet. Polstrede skulderstropper gør den komfortabel at bære og gør det lettere at gå på trapper, brosten, snedækkede stier eller ujævnt terræn. Hvis du ønsker at gøre tasken strømlinet, f.eks. når du checker ind til et fly, kan du let pakke skulderstropperne væk.
Ydersiden er lavet af slidstærk, holdbar G-1000 HeavyDuty Eco i genbrugspolyester og økologisk bomuld med håndtag i naturfarvet læder. Skumpolstring rundt om hele tasken beskytter indholdet og gør tasken robust, og indersiden er beklædt med let stof i polyamid. 
Hovedrummet har en robust lynlås, der åbner hele tasken, og væggene i netmateriale med lynlåse holder indholdet på plads, så du kan få et godt overblik. Flere mindre lommer med lynlåse kan bruges til at gemme et pas, smykker og små genstande, som du ønsker at opbevare ekstra sikkert. Der er en ekstra praktisk lomme øverst, som kan åbnes fra indersiden, når tasken er åben, og ude fra med en lynlåsåbning. Det er et godt sted at pakke ting, som du ønsker at have let adgang til, når du rejser, f.eks. en rejsetoilettaske der også kan bruges som en rygsæk til elektronik, bøger, høretelefoner, tandbørste og hvad du ellers har brug for. En computer kan opbevares sikkert tæt på ryggen i et separat, polstret rum, der også har en indvendig lomme til en iPad, notesbog og andre mindre ting. Derudover er der en lynlåslomme med fleecefor øverst til dine høretelefoner, samt en flad lynlåslomme forneden foran. Lynlåsene til hovedrummet og computerrummet kan låses med en hængelås (ikke inkluderet).
Egenskaber for Travel Pack:
Fits laptop/tablet size: 15 "
Rumfang: 35 L
Vægt: 1650 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 32 x 27 x 46 cm
Hoftebælte: Nej
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Topåbning: Lynlås
Laptop lomme: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlig eventyr. Fjällräven er måske det mest kendte varemærke af alle skandinaviske outdoormærker. I dag er mange af Fjällrävens produkter rigtige klassikere. I hvert fald i Sverige ved alle, hvad Fjällrävenbukser er for noget, og der er ingen rygsæk i Sverige, som er solgt i flere styk end Kånken. Det er kendetegnende for mange af Fjällrävens produkter, at de går i arv fra bruger til bruger. Dette lader sig gøre, fordi de er så slidstærke. Her har det unikke G1000-stof spillet en stor rolle. Det blev oprindeligt udvikling som teltdug, men har gennem årene været rygraden i Fjällrävens produktion. At produkterne holder så længe er jo også med til at gøre miljøbelastningen mindre, og det synes vi godt om.

Mere fra Fjällräven

Se alle Hverdagsrygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Vi er et lille firma i forhold til mange andre, men alle i virksomheden arbejder med miljøspørgsmål., Vi arbejder konstant på at bliv bedre med støtte fra forskningen., Vi ønsker at stå for, hvad vi gør, og at folk kan være stolte af at bruge Fjällrävens produkter."

  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljø: Fjällräven har en dagsorden for bæredygtighed, hvor materialer, kemikalier, vand og forbrug er blandt de vigtigste. Strategier med dagsordenen for bæredygtighed. Men langt det vigtigste er at reducere brugen af ​​kemikalier, hvilket er i samarbejde med Greenpeace. At forbruge mindre er en måde at være venlige over for miljøet. Fjällrävens mål er at gøre produkter, der varer mere end en generation. Og for at være en af ​​de bedste Outdoor mærker i bæredygtigheden på jorden.  
  Genbrug: Fjällräven er ved at udvikle metoder så kunderne kan indsende gamle slidte G1000 produkter der bliver nye G1000-produkter af samme høje kvalitet som det originale produkt.  

  Dyr: Det vigtigste spørgsmål er dun, og at fuglene ikke lider. Fjällräven accepterer ikke levende plukning af gæs, og bruger kun dun af høj kvalitet, der kommer fra kontraherede gårde, hvor gæs bliver til fødevarer. Dunprocessen modtog i 2010 hædrende omtale, fordi det var under god kontrol. Fjällräven bruger kun den syntetiske pels Arctic Fur i deres klæder. Dyrehold og dyrevelfærd er et vigtigt spørgsmål for Fjällräven, der har sit skytsdyr: en polarræv i sit logo. Bevarelsen af arten er et vigtigt spørgsmål, og Fjällräven støtter forskning og kontrollerer hele tiden måder, der hjælper og bevare polarræv stammen. Al merino uld er mulesing-fri.   Etik: Har en Code of Conduct. Social dagsorden med retfærdighed for arbejderne. Etableret mindsteløn.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!