Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Women's Keb Trousers Curved - ID: A052578

Kampagne
Fjällräven

FjällrävenWomen's Keb Trousers Curved

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Keb Trousers Curved fra Fjällräven

Women's Keb Trousers Curved fra Fjällräven er en teknisk avanceret vandrebuks med praktiske detaljer og Curved Fit. Pasformen har ekstra bredde over hofterne og lårene, mens taljen er højere og lidt mere accentueret end på andre modeller. Det giver en mere behagelig buks for en feminin figur med en pasform som ikke strammer eller sidder løst mod ryggen.
 • Designet med henblik på bevægelsesfrihed og holdbarhed på udfordrende vandreture.
 • Lynlåse til ventilation fra hoften til knæene og ned langs læggene.
 • Aftagelige stropjusteringer ved benenderne, støvlekroge og stropper til ophæng.
 • Store benlommer med flapper, hvoraf den ene har en indvendig netlomme.
 • Curved Fit
Materiale 1: 63 % polyamid, 26 % polyester, 11 % elastan
Materiale 2: 65 % polyester, 35 % bomuld
Egenskaber for Women's Keb Trousers Curved :
Rålængde i bukseben: Nej
Støvlekrog: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Bæredygtighed: Fluorkarbonfri imprægnering
Talje: Høj
Pasform: Normal
Vindafvisende: Ja
Lavet i: Vietnam
Justering nederst i buksebenet: Ja
Zip-off: Nej
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Ventilation: Ja
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Bæltestropper: Ja
Vandafvisende: Nej
Vægt: 540 g
Polstring: Upolstret
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Ja
Reflekser: Nej
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Produkterne fra Fjällräven er en samling af nye stjerner og elskede klassikere. De er meget populære for deres høje kvalitet og fine funktionalitet. Mange af os husker vores Kånken fra skole og tidlige eventyr.

Mere fra Fjällräven

Se alle Vandrebukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Vi er et lille firma i forhold til mange andre, men alle i virksomheden arbejder med miljøspørgsmål., Vi arbejder konstant på at bliv bedre med støtte fra forskningen., Vi ønsker at stå for, hvad vi gør, og at folk kan være stolte af at bruge Fjällrävens produkter."

  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljø: Fjällräven har en dagsorden for bæredygtighed, hvor materialer, kemikalier, vand og forbrug er blandt de vigtigste. Strategier med dagsordenen for bæredygtighed. Men langt det vigtigste er at reducere brugen af ​​kemikalier, hvilket er i samarbejde med Greenpeace. At forbruge mindre er en måde at være venlige over for miljøet. Fjällrävens mål er at gøre produkter, der varer mere end en generation. Og for at være en af ​​de bedste Outdoor mærker i bæredygtigheden på jorden.  
  Genbrug: Fjällräven er ved at udvikle metoder så kunderne kan indsende gamle slidte G1000 produkter der bliver nye G1000-produkter af samme høje kvalitet som det originale produkt.  

  Dyr: Det vigtigste spørgsmål er dun, og at fuglene ikke lider. Fjällräven accepterer ikke levende plukning af gæs, og bruger kun dun af høj kvalitet, der kommer fra kontraherede gårde, hvor gæs bliver til fødevarer. Dunprocessen modtog i 2010 hædrende omtale, fordi det var under god kontrol. Fjällräven bruger kun den syntetiske pels Arctic Fur i deres klæder. Dyrehold og dyrevelfærd er et vigtigt spørgsmål for Fjällräven, der har sit skytsdyr: en polarræv i sit logo. Bevarelsen af arten er et vigtigt spørgsmål, og Fjällräven støtter forskning og kontrollerer hele tiden måder, der hjælper og bevare polarræv stammen. Al merino uld er mulesing-fri.   Etik: Har en Code of Conduct. Social dagsorden med retfærdighed for arbejderne. Etableret mindsteløn.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!