eTrex® Touch 25 Western Europe - ID: A021711

GarmineTrex® Touch 25 Western Europe

Mere info

Mere om eTrex® Touch 25 Western Europe fra Garmin

Touch eTrex 25 er den nye håndholdte familie-GPS til udendørs aktiviteter, perfekt til alle, der kan lide at være ude i naturen, fra fritid cyklister og vandrere til begyndere i geocaching. eTrex Touch 25 leveres med forudindlæste TopoActive kort over Europa, og de optimerede aktivitetsprofiler til forskellige fritidsaktiviteter, og derudover 250.000 geocaches for masser af sjove udendørs aktiviteter. For at gøre det endnu nemmere at komme i gang kommer med et cykelstyr i kassen. At vove sig ud og have det sjovt med familien! eTrex vil guide dig hvert skridt på vejen.
Fungerer lige godt som en GPS i bilen, på din cykeltur, at når du er ude at gå.
eTrex 25 er forsynet med et elektronisk kompas, som viser dig retningen til din destination, selv når du står stille, som er til stor hjælp under korte pauser på geocaching eventyr.
• Touchscreen nem at bruge
• Vandtæt
• Ridsefast skærm
• Gem og genopleve dine eventyr
• Montering på bagsiden til montering på de rygsække, biler og både mv
Egenskaber for eTrex® Touch 25 Western Europe:
Touchscreen: Ja
Kamera: Nej
Android: Nej
Batterilevetid: 16 h
Inbygget hukommelse: 8 GB
Mål LængdexBreddexHøjde 5.8 x 3.3 x 10.2 cm
Micro SD: Ja
Display størrelse: 2.6 tomme
Vandtæt: Ja
Vægt: 159 g
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

Se alle GPS

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!