Fenix 3 Band - ID: A031628

GarminFenix 3 Band

Mere info

Mere om Fenix 3 Band fra Garmin

Nu kan du nemt udskifte remmen om Fenix 3-ur til dette barske og elegant armbånd fra Garmin. Armbåndet er justerbart og lavet af urethan, der gør dem behagelige selv under de mest ekstreme forhold. Bare fjerne din nuværende urrem og skru på den nye farvede armbånd. Vælg mellem sort, blå og grøn. Individuelle farver, inklusive metal og stof stropper, sælges separat. Bånd, nåle og pin værktøj til fjernelse medfølger.
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

199.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!