GarminFenix 5 Sapphire Performer Bundle

  Fenix 5 Sapphire Performer Bundle - ID: A030838

  Mere info

  Mere om Fenix 5 Sapphire Performer Bundle fra Garmin

  Fenix 5, safir er et førsteklasses Garmin multisport ur med GPS og pulsmåling ved håndleddet. Fenix 5 har flere avancerede træningsfunktioner og udskiftelige armbånd, der giver dig mulighed for at gå fra arbejde til motion uden at miste fart, og endda fra aktivitet til aktivitet. Ligegyldigt hvilken sport du vil udføre, har Fenix 5 virkelig alt det, du har brug for takket være indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede præstationsdata, der gør dig bedre i stand til at kontrollere effektiviteten af din træning. Med Fenix 5 på dit håndled er du klar til enhver udfordring! Fenix 5, safir, Performer Bundle består af et ur og et HRM tri band (puslespil). Safirversionen har også et ekstra ridsesikkert safirglas og kan også sluttes til et trådløst netværk
  Kraftfuldt design, kraftig ydeevne
  Stilfuldt design med rustfrit stål EXO rustfrit stål antenne som montering og understøtning i smedet stål for optimal holdbarhed i krævende omgivelser (vand vurderet til 100 meter).
  God læsbarhed
  En Garmin Chroma Display med høj opløsning i fuld farve, altid på, sikre god læsbarhed ved alle lejligheder. Fenix 5S anvender transflectiv teknologi, der gengiver og udsender lys samtidigt, hvilket gør skiven endnu lettere at læse i stærkt sollys. For at sikre sportsvagtens øget holdbarhed over tid har fiks 5S Sapphire-versionen et højkvalitets ridsefast safirglas.
  Pulsmåling direkte ved håndleddet
  Med den fuldt integrerede elevationssensor på dit håndled kan du til enhver tid kontrollere intensiteten af din øvelse og spore daglige aktiviteter med pulsovervågning 24 timer i døgnet for at få mere præcise oplysninger om antallet af kalorier, der er brændt i løbet af dagen.
  Navigere
  Hver fonix 5 styrer dig sikkert på leddene og i terrænet, hvilket kombinerer GPS / GLONASS positionering, avancerede sensorer og velkendte Garmin navigationsfunktioner som TracBack. For at give dig de mest nøjagtige oplysninger kalibrerer enheden automatisk sensorerne ved hjælp af GPS. Det indbyggede højdemåler giver elevationsdata for nøjagtig overvågning af stigning og reduktion. Termometeret og barometeret viser udviklingen af kortvarigt lufttryk og kan bruges til at forudsige vejrforhold. Det elektroniske kompas med 3 akser holder styr på dig, om du er i kontakt eller ej.
  Intensivere løb
  Nu kan du tage dine løbende data til næste niveau. Garmins træningsfunktioner, der bruger mere fysiologiske data og avanceret løbedynamik1, kan hjælpe dig med at forbedre din overordnede form og overordnede ydeevne. Disse data omfatter præstationsforhold, der sammenligner din egentlige fitness med dit gennemsnitlige fitnessniveau, løbsbane og trinlængde. Få hver en personlig udfordring til at konkurrere mod andre i real-time Strava-segmenter, få advarsler, når segmentet begynder og slutter, se toplister og se, hvordan din nuværende indsats vedrører din personlige rekord. Når parret med en kompatibel måler til pulsmåling, såsom HRM-Run, kan du få adgang til yderligere fenix 5S-data3. Data inkluderer træningsbelastning, som måler dit faktiske stressniveau baseret på pulsvariabilitet, lodret bevægelse og forhold eller jord kontakt tid og balance, der gør kører mere effektiv.
  Multi-sport
  Med Fenix 5 kan du køre, cykle, svømme, golf, padle, gå på ski, vandre og meget mere. Brug dedikerede aktivitetsprofiler til svømning, løb og triathlon eller opret en multisport profil, der passer til dit træningsprogram og din konkurrencedag. Du skal bare skifte fra en aktivitet til en anden med et enkelt tryk på en knap, så alle dine træningspladser tages i betragtning.
  Uret gemmer alle data. Disse data inkluderer præstationsforhold, der sammenligner din egentlige fitness med dit gennemsnitlige fitnessniveau, løbebane og trinlængde. Gør hver race en personlig udfordring, konkurrer mod andre i real-time Strava-segmenter, få advarsler, når segmentet begynder og slutter, viser toplister og se, hvordan din nuværende indsats vedrører din personlige rekord.
  Gør dit ur personligt
  Tilpas din fenix 5 ved at tilføje apps og widgets, der passer til dine behov. Du kan også downloade billeder fra din telefon og oprette en personlig baggrund.
  Egenskaber for Fenix 5 Sapphire Performer Bundle:
  Vandbeskyttelse: 10 ATM
  Batterilevetid: 216 h
  Genopladelige batterier: Ja
  GPS: Ja
  Højdemåler: Ja
  Optisk pulsmålere: Ja
  Fod enhed inkluderet: Nej
  Pulsbånd inkluderet: Ja
  Vægt: 87 g
  Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

  Mere fra Garmin

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!