Fenix 5s Plus Sapphire - ID: A046721

GarminFenix 5s Plus Sapphire

Mere info

Mere om Fenix 5s Plus Sapphire fra Garmin

Urene i fēnix 5 Plus-serien til atleter og outdoor-eventyrere giver dig adgang til en effektiv måde til at gøre det endnu bedre end i går og tage dine kort og din musik med dig. Disse robuste, velbyggede ure har kortlægning af ruter i farver, håndledsbaseret pulsmåling, lagring af op til 500 sange og Garmin Pay, der er forberedt til kontaktløs betaling.
Din vejviser til succes
 • Uanset om du befinder dig i byen eller på stien, har alle fēnix 5 Plus-seriens ure indbyggede kort og navigationsfunktioner, der hjælper dig med at være orienteret og på rette kurs. TopoActive Europakort i fuldfarve leveres med kortdata, der er optimeret til hurtig navigation og sporing. For løbere og cyklister har enheden også Trendline ruteføring ud fra popularitet, der bruger millioner af kilometer af Garmin Connect™-data til at hjælpe dig med at løbe og cykle, som var du stedkendt – uanset hvor du befinder dig.

Førsteklasses materialer, robust ydeevne
 • Ure i fēnix 5 Plus-serien er bygget til barske eventyr og fremstillet af de fineste førsteklasses materialer, og de fås i forskellige finishes, herunder versioner med PVD-belagt rustfri stålurkrans og DLC-titaniumurkrans. En klar, fuldfarve Garmin Chroma Display™ med høj opløsning med LED-baggrundsbelysning sikrer god læsbarhed under alle lysforhold, selv i kraftigt solskin. For større ridsefasthed har flere modeller en buet linse i safirglas.

Forbedret satellitmodtagelse
 • Alle fēnix 5 Plus-ure har ud over velkendt GPS- og GLONASS-satellitkompatibilitet også Galileo-satellitkompatibilitet for at få forbindelse selv i meget udfordrende omgivelser. Ud over kortbaseret vejledning har hvert ur også avancerede ABC-sensorer (højdemåler, barometer og kompas) til overblik over situationer outdoor. Den indbyggede trykhøjdemåler giver højdedata til nøjagtig registrering af stigning og nedstigning for aktiviteter som eksempelvis vandring, mens det hældningskompenserede tre-aksede elektroniske kompas holder kursen for dig – uanset om du bevæger dig eller ej.

Avancerede præstationsmålinger
 • Alle ure i fēnix 5 Plus-serien er proppet med avancerede træningsfunktioner, der hjælper med at overvåge din form og præstation. Benyt fysiologiske målinger, løbedynamik og meget mere til at holde styr på din træningsstatistik, måle dine fremskridt og finjustere din form. Træningsstatus evaluerer automatisk din nylige træningshistorik, og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du overtræner, vedligeholder din form, eller træner optimalt. En måling af anaerob træningseffekt hjælper dig med at finde ud af, hvordan din træning forbedrer din evne til at flytte grænser. Du kan også se din samlede træningsbelastning, Der er særlige forudindlæste aktivitetsprofiler til svømning, løb, cykling, vandring, skiløb, roning, paddle boarding og meget mere. Som ekstra motivation kan du downloade avancerede træningspas og træningsplaner fra Garmin Connect.
ClimbPro stigningshåndtering
 • Denne særlige stigningsfunktion giver dig oplysninger i realtid om aktuelle og kommende stigninger i din forudindlæste aktivitet under lange trailløb, mountainbiketure eller landevejsture.

Håndledsbaseret pulsmåling
 • Et andet højdepunkt er Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi, der giver dig mulighed for at overvåge dine pulsdata uden at bære en brystrem. Ud over at tælle skridt og overvåge din søvn bruger uret din puls til at oplyse om forbrændte kalorier og udregne intensiteten af dine træningsaktiviteter. Den måler også din pulsvariation for at beregne en stress-score, der kan medvirke til at vurdere, hvilket aktivitetsniveau din krop er klar til.

Soundtracket til din sport
 • Har du en powersang, der får dig op i gear til et løb eller hård træning? Med fēnix 5S Plus kan du nu nyde en telefonfri lytteoplevelse på farten ved at gemme op til 500 af dine sange direkte på dit ur. Det er nemt at downloade musik og sætte dine yndlingssange i rækkefølge, så du kan nyde dem når som helst og hvor som helst via trådløst forbundne Bluetooth-hovedtelefoner (sælges separat). Du kan også synkronisere dine omhyggeligt oprettede playlister fra udvalgte musikstreamingtjenester5 til dit ur for en lytteoplevelse uden reklamer. Så lad din mobiltelefon blive hjemme, når du skal ud og løbe eller køre en tur, for musikken, der hjælper dig med at holde dig i gang, er lige der på dit håndled.
Betal med en håndbevægelse
 • For at holde trit med din aktive livsstil har fēnix 5S Plus vores kontaktløse betalingsløsning Garmin Pay. Brug den til at betale for indkøb, så du nemt kan komme gennem kassen, selv om dine kontanter og kort ligger derhjemme. Det virker næsten overalt, hvor der er en scanner til kontaktløse betalinger.
Hold smart-forbindelse
 • Alle modeller i fēnix 5 Plus-serien understøtter smart-notifikationer, når de er parret med en kompatibel enhed6. Modtag e-mails, sms-beskeder og alarmer direkte på dit ur – uanset om du er på ude på løberuten, på golfbanen eller bare væk fra dit skrivebord. Andre tilsluttede funktioner omfatter automatiske overførsler til vores Garmin Connect online-træningsfællesskab, registrering i realtid, GroupTrack7 og deling på de sociale medier gennem vores gratis Garmin Connect og Garmin Connect Mobile programmer.

Brugertilpassede apps, urskiver og remme
 • Du kan tilpasse ethvert fēnix-ur med gratis downloads fra vores Connect IQ™ Store. Udskift din urskive, tilføj datafelter, eller få apps og widgets, der giver overskuelige oplysninger. Der er også et udvalg af QuickFit® tilbehørsremme i kvalitetslæder, metal eller silikone – så det er nemt at blande og matche stilarter, der passer til alle former for sport og aktivitet. Der skal ikke bruges værktøj til at foretage skiftet. Du kan blot bytte rem, klikke på og tage af sted. Med Garmin kan du tilføje din helt egen personlighed til dit ur.
Løbeeffekt
 • Tilføj effektdata på din træning ved at downloade vores Running Power app fra Connect IQ Store på dit kompatible ur. Denne app er udviklet af Garmin Labs, og den lader dig udnytte energimålinger – såsom tempo, op/ned-svingninger, stigning og selv lokale vindforhold – for at måle den kraft, du rammer jorden med, når du løber. Når du ved, hvor meget kraft du bruger fra minut til minut og km til km, er du bedre i stand til at spare på kræfterne, så du ikke bliver for hurtigt udmattet. Den bedste nyhed?
Egenskaber for Fenix 5s Plus Sapphire:
Vandbeskyttelse: 10 ATM
Batterilevetid: 168 h
Genopladelige batterier: Ja
GPS: Ja
Højdemåler: Ja
Optisk pulsmålere: Ja
Fod enhed inkluderet: Nej
Pulsbånd inkluderet: Nej
Vægt: 69 g
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

6695.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!