GarminFenix 5X Sapphire

  Fenix 5X Sapphire - ID: A030839

  Mere info

  Mere om Fenix 5X Sapphire fra Garmin

  Fenix 5x, safir er en ultramulti sportsur fra Garmin med avancerede trænings- og navigationsfunktioner. Fenix 5x har aktivitetsprofiler til alle sportsgrene og eventyr og hjertefrekvensmåling direkte på håndleddet, så du kan holde styr på dine præstationer. Det er første gang i Fexix-serien, der har fuldfarvede europæiske fritidskort til enkeltklik navigation og placering reference så du kan slå resultaterne fra igår og være sikker på at finde tilbage! Effektivt design og god læsbarhed
  Stilfuldt design med EXO-antenne i rustfrit stål som montering, tilbage i smedet stål og safirglas for optimal holdbarhed i krævende omgivelser. 1,2 fuldfarvet display med transflectiv teknologi, hvilket gør opkaldet lettere at læse i stærkt sollys. For en garanteret bedre holdbarhed i hårde miljøer har klokken et ridsesikkert safirglas af høj kvalitet.
  En fuldfarve køreplan, der tager dig til målstregen
  Uanset om du er i byen eller i sporet, har du en række kortlægning og navigationsfunktioner i Fenix 5X-ur til at hjælpe dig orientere dig og holde kursen med et enkelt blik på uret.
  • Præinstalleret europæisk fritid kortet i fuld farve. Kortdata er optimeret til navigation og tracking med et enkelt blik på håndleddet
  • Med Round-trip routing-funktionen kan løbere og cyklister angive en afstand, de ønsker at implementere, så uret passer til de rette stier
  • Enkel guide med bannere på displayet, der viser fremtidige sving
  • Korttilstand Omkring mig vises nærliggende steder i en forenklet grafisk grænseflade, der øger din bevidsthed og gør det nemmere at navigere i ukendte miljøer
  • Dataoverlejringer på kortet giver vigtige oplysninger, så du ikke behøver at skifte skærm under en aktivitet
  • Med GroupTrack kan du holde styr på dine venner under eventyr som skiløb. Med LiveTrack kan dine venner følge dine virkelige oplevelser
  Pulsmåling direkte ved håndleddet
  Med den fuldt integrerede elevationssensor på dit håndled kan du til enhver tid kontrollere intensiteten af din øvelse og spore daglige aktiviteter med pulsovervågning 24 timer i døgnet for at få mere præcise oplysninger om antallet af kalorier, der er brændt i løbet af dagen.
  Intensivere løb
  Nu kan du tage dine løbende data til næste niveau. Garmins træningsfunktioner, der bruger mere fysiologiske data og avanceret løbedynamik1, kan hjælpe dig med at forbedre din overordnede form og overordnede ydeevne. Disse data omfatter præstationsforhold, der sammenligner din egentlige fitness med dit gennemsnitlige fitnessniveau, løbsbane og trinlængde. Få hver en personlig udfordring til at konkurrere mod andre i real-time Strava-segmenter, få advarsler, når segmentet begynder og slutter, se toplister og se, hvordan din nuværende indsats vedrører din personlige rekord. Når parret med en kompatibel måler til pulsmåling, såsom HRM-Run, kan du få adgang til yderligere fenix 5S-data3. Data inkluderer træningsbelastning, som måler dit faktiske stressniveau baseret på pulsvariabilitet, lodret bevægelse og forhold eller jord kontakt tid og balance, der gør kører mere effektiv.
  Multi-sport
  Med Fenix 5 kan du køre, cykle, svømme, golf, padle, gå på ski, vandre og meget mere. Brug dedikerede aktivitetsprofiler til svømning, løb og triathlon eller opret en multisport profil, der passer til dit træningsprogram og din konkurrencedag. Du skal bare skifte fra en aktivitet til en anden med et enkelt tryk på en knap, så alle dine træningspladser tages i betragtning.

  Uret gemmer alle data. Disse data inkluderer præstationsforhold, der sammenligner din egentlige fitness med dit gennemsnitlige fitnessniveau, løbebane og trinlængde. Gør hver race en personlig udfordring, konkurrer mod andre i real-time Strava-segmenter, få advarsler, når segmentet begynder og slutter, viser toplister og se, hvordan din nuværende indsats vedrører din personlige rekord.
  Gør dit ur personligt
  Tilpas din fenix 5 ved at tilføje apps og widgets, der passer til dine behov. Du kan også downloade billeder fra din telefon og oprette en personlig baggrund.
  Egenskaber for Fenix 5X Sapphire:
  Vandbeskyttelse: 10 ATM
  Batterilevetid: 288 h
  Genopladelige batterier: Ja
  GPS: Ja
  Højdemåler: Ja
  Optisk pulsmålere: Ja
  Fod enhed inkluderet: Nej
  Pulsbånd inkluderet: Nej
  Mål Længde x Bredde x Tykkelse 51 x 51 x 17.5 mm
  Vægt: 98 g
  Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

  Mere fra Garmin

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!