GarminForerunner 735XT

  Forerunner 735XT - ID: A025758

  Mere info

  Mere om Forerunner 735XT fra Garmin

  Forerunner 735XT er en multi-sport ur med Garmin Elevate puls ved håndleddet. • Måler pulsen ved håndleddet. Cykling og løb uden at skulle bruge et pulsbånd
  • Advanced cykling, svømning og løbedynamik med registrering af markkontakttid, skridtlængde, kvote lodret bevægelse/skridtlængde og meget mere.
  • Beregner VO2 max, laktatgrænsepulsen, forudser, race tider og tilbyde rådgivning om genopretning.
  • Connected funktioner: smarte aviseringer, automatiske uploads til Garmin Connect, live track, og mere
  • Tilpas med gratis urskiver, apps og mere fra Connect IQ
  Du gør alt, nu kan dit ur også gøre det
  Bliv bedre atlet på banen og i vandet med Forerunner 735XT. Dette multi-sportsur med GPS er for atleter, der ønsker dybdegående information, som de træne og konkurrere. Takket være en mindre størrelse og et behageligt armbånd er 735XT er det perfekte ur at stole på under træningen og arbejde. Den fungerer også som aktivitetsmålere og tæller dine skridt, kalorier og søvn. Få de data, du har brug for, for at slå gårsdagens præstation.
  Løb, sprint, svømning, cykling, triathlon
  Din rutine er alt andet end rutine. Med Forerunner 735XT, kan du nemt ændre sporten ved hjælp af indbyggede aktivitetsprofiler til løb (indendørs / udendørs), cykling (indendørs / udendørs), svømning (pool / åbent vand), langrend, kano, sport, trail løb, vandreture, og styrketræning. Med auto multisport funktion lader dig under hårde træning og duathlon- / triatlon skifte sport med et enkelt tryk. 735XT kan bruges til avanceret træning til løb, cykling og endda i puljen. Opret din egen tilpassede træning og downloade gratis fra Garmin Connect.
  Pulsmålere ved håndleddet holder styr på din hjerterytme
  Forerunner 735XT måler pulsen ved håndleddet med Garmin Elevate teknologi. Nu kan du konkurrere frit, når det er tid til at komme på cyklen eller stille sig på startlinjen. Du behøver ikke bruge pulsmåleren for at se vitale statistikker, se din puls, og antallet af slag i minuttet, alt vises i realtid og i en farverig måler.
  Giv alt!
  Puls ved håndleddet kan måskepasse perfekt til dine behov i et løb, men når det kommer til træning og restitution, kan det være nødvendigt mere dybdegående data. Med Forerunner 735XT har du adgang til bunker af data.
  Her er nogle af de mest avancerede data, du får med et pulsbånd:
  • Løbedynamik, denne balancerer markkontakttid, skridtlængde, kvote lodret bevægelse / skridtlængde og mere.
  • Beregning af VO2 max, laktatgrænsepulsen, forudser, race tider og inddrivelse rådgiver
  • Puls undervands svømning
  Bevise det
  Med integrationen af Strava livesuffer score du kan få street cred for din træning. Strava Suffer Score analyserer din puls under en træning og rangerer din samlede indsats. Når du køber en 735XT få en
  60 dage gratis prøveversion af Strava Premium, så du kan se din indsats point og bruge det til at presse dig selv hårdere end nogensinde. Smerten har en værdi, så brug den.
  Tilpas og tilslut
  Smarte adviseringer, automatiske uploads til Garmin Connect og live track gør 735XT den ultimative Smartwatch for atleter. Du kan have telefonen gemt væk, når du er ude på en lang løbetur eller cykeltur, og få underretninger på dit håndled, så du kan beslutte, om at besvare eller fortsætte runden. Du kan også tilpasse din enhed med gratis urskiver, apps og datafelter af Connect IQ.
  Gem din indsats
  Få mere ud af dine runder på Garmin Connect, et gratis online fællesskab, hvor du kan gemme, planlægge og dele dine aktiviteter. Turning gårsdagens resultater ved at sætte nye personlige bedste? Vi holder styr, så du kan se alle dine succeser på ét sted. Funktion Digital Insight leverer skræddersyede tips baseret på dine statistik og dine vaner, opfordringer til at bevæge sig rundt, og sundhed tips. Tilføj andre brugere som kontaktpersoner til at udfordre dem og konkurrere mod dem. Findes på din stationære computer eller en kompatibel mobilenhed.
  Ekstra
  Ligesom du, klarer Forerunner 735XT at være i gang hele dagen. Dette ur er din opsving partner med aktivitet måling i løbet af dagen, som overvåger trin, kalorier og søvn.
  Egenskaber for Forerunner 735XT:
  Vandbeskyttelse: 5 ATM
  Batterilevetid: 14 h
  Genopladelige batterier: Ja
  GPS: Ja
  Højdemåler: Nej
  Optisk pulsmålere: Ja
  Fod enhed inkluderet: Nej
  Pulsbånd inkluderet: Nej
  Mål Længde x Bredde x Tykkelse 45 x 45 x 11,7 mm
  Vægt: 44 g
  Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

  Mere fra Garmin

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!