Forerunner 745 - ID: A081390

Ny!

GarminForerunner 745

Mere info

Mere om Forerunner 745 fra Garmin

Dette GPS-løbeur er lavet til løbere og triatleter som dig, der har brug for detaljerede træningsstatistikker og træningssessioner på enheden samt smartwatch-funktioner.
DESIGNET TIL ETHVERT MILJØ
Forerunner 745 er skabt til at tage med dig, hvor end din sport fører dig hen. Det er bygget til at holde op til 200 svedige løb, bumlede cykelture og lange svømmeture.

HOLDBAR, MEN BÆRBAR
Forerunner 745 er komfortabelt til træning, racerløb og til hverdagsbrug og er vores mindste og letteste fuldt udstyrede løbe- og triatlon-smartwatch.

FORSLAG TIL DAGLIG TRÆNING
Hvis du vil have træningsvejledning, der tager hensyn til dig og dit fitnessniveau, kan du få daglige anbefalinger til løbe- og cykelture baseret på din aktuelle træningsbelastning og træningsstatus.

TRÆNINGSEFFEKT
Se, hvordan din træning påvirker udviklingen af udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback.

RESTITUTIONSTID
Efter hver træning fortæller restitutionstiden dig, hvornår du er klar til endnu en hård træning. Den tager endda hensyn til træningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

INDBYGGEDE SPORTS-APPS
Få indbyggede aktivitetsprofiler til løb, cykling, triatlon og svømning i pool og åbent vand samt løb på bane med mere. For løb og kombinationsstræning kan du skifte mellem sportsgrene med et enkelt tryk på en knap.

VO2-MAX
Træn smartere med VO2-max, en indikator for, hvordan du kan forvente at præstere. Denne måling tager endda højde for ændringer i præstationen, der kan forårsages af varme eller højde.

LØBSBEREGNER
Dette specialiserede værktøj tager højde for dit træningsniveau og din træningshistorik, så du kan arbejde hen imod dit mål for løbet og se, hvordan træningen påvirker din forventede sluttid.

PRÆSTATIONSTILSTAND
Mens du løber, analyserer Forerunner 745 tempo, hjerterytme og pulsudsving for at få en realtidsvurdering af din aktuelle evne til at præstere.

TRÆNINGSBELASTNING
Denne statistik måler din træningsvolumen fra de seneste syv dage og sammenligner den med dit optimale fitnessinterval og din træningshistorik.

TRÆNINGSSTATUS
Denne måling evaluerer din seneste træningshistorik og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig.

CYKELKRAFT
Opret forbindelse til en kompatibel Garmin effektmåler (sælges separat) til at arbejde mod en mere effektiv tur med hjælp fra cykeldynamik, FTP og avancerede træningsmetoder.

HÅNDLEDSBASERET PULS
Få problemfri pulsdata, herunder avancerede pulsalarmer og andre funktioner, så du kan få mest muligt ud af din træning.

LØBEDYNAMIK
Når Forerunner 745 bruges med kompatibelt tilbehør, måler uret vigtige løbedata som f.eks. kadence, skridtlængde, tid med jordkontakt samt balance og meget mere.

MULTI-GNSS
Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore bedre i mere krævende miljøer, hvor GPS ikke er nok.

GARMIN COACH
Disse fleksible træningsplaner indeholder vejledning fra eksperttrænere og tilpasses dig og dine mål. Træninger synkroniseres direkte til dit ur.

OPRET FLERE BANER
Opret baner i vores Garmin Connect™ app, så du aldrig løber tør for steder at køre. Eller planlæg dem på andre platforme som f.eks. Strava og Komoot, og synkroniser dem derefter automatisk til dit Forerunner.

TRENDLINE™ RUTEFØRING UD FRA POPULARITET
Ved hjælp af milliarder af kilometer data, som løbere og cyklister har uploadet, kan Garmin Connect finde den bedste rute – og vælge mellem veje (og stier), som flest har kørt.

PULSE OX SENSOR
Denne håndledsbaserede sensor overvåger niveauet for iltmætning i blodet for at give et klarere billede af, hvordan du sover, eller hvordan du tilpasser dig højden.

BODY BATTERY™ ENERGIOVERVÅGNING
Hold øje med din krops energiniveau, så du kan finde de bedste tidspunkter til aktivitet og hvile.

REGISTRERING AF MENSTRUATIONSCYKLUS
Sporing af oplysninger om din menstruationscyklus kan hjælpe dig med at justere din træning for at maksimere forbedringspotentialet og planlægge kommende løb baseret på, hvor du befinder dig i din cyklus.

MUSIK PÅ DIT HÅNDLED
Synkroniser dine spillelister fra udvalgte musikstreamingtjenester– direkte til dit ur. Forerunner 745 kan gemme op til 500 sange.

GARMIN PAY™ KONTAKTLØSE BETALINGER
Kom nemt gennem betalingskøen og offentlig transport med Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning via deltagende udbydere.

SMART-NOTIFIKATIONER
Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på dit ur, når det er parret med en kompatible smartphone.

SIKKERHEDS- OG SPORINGSFUNKTIONER
Hvis du føler dig usikker, eller hvis dit ur registrerer, at der er sket en hændelse, kan funktionerne Hjælp og Hændelsesregistrering sende din position til nødkontakter.

CONNECT IQ™ STORE
Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Upload dine aktiviteter til Garmin Connect appen for at interagere med et blomstrende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere – og endda dele deres triumfer via sociale medier.

BATTERILEVETID
Få op til en uges batterilevetid i smartwatch-tilstand og seks timer i GPS-tilstand med musik. Brug tilstanden UltraTrac™, hvis du vil være sikker på, at du har nok energi til at løbe længere.

Egenskaber for Forerunner 745:
Vandbeskyttelse: 5 ATM
Batterilevetid: 168 h
GPS: Ja
Højdemåler: Ja
Optisk pulsmålere: Ja
Fod enhed inkluderet: Nej
Pulsbånd inkluderet: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 43.8 x 43.8 x 13.3 mm
Vægt: 47 g
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!