• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Garmin Action Kameraer - Nu kan du endelig fange dine eventyr live med et actionkamera fra Garmin. Eliminér enhver form for slørede billeder og dårlig kvalitet via dit actionkamera. Du går ikke glip af et eneste minut! Cykl ned ad bakken med et kamera fastgjort til hjelmen. Dine venner vil holde vejret, når de ser det. Nogle kameraer er i stand til at filme med en lige så god kvalitet på land som i vand. Tag kameraet med på undervandseventyret og opdag en helt ny verden under overfladen.
Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Nu kan du endelig fange dine eventyr live med et actionkamera fra Garmin. Eliminér enhver form for slørede billeder og dårlig kvalitet via dit actionkamera. Du går ikke glip af et eneste minut! Cykl ned ad bakken med et kamera fastgjort til hjelmen. Dine venner vil holde vejret, når de ser det. Nogle kameraer er i stand til at filme med en lige så god kvalitet på land som i vand. Tag kameraet med på undervandseventyret og opdag en helt ny verden under overfladen.

Film alle dine eventyr

Det er blevet bemærket, at et stigende antal brugere helt fravælger de traditionelle kameraer, når de går i gang med et ferieeventyr, da kvaliteten og ydeevnen ikke opfylder nutidens krav. Den mest populære løsning i dag er actionkameraet, der kan håndtere de barske forhold, og det kan filme trods de høje hastigheder og højder. Garmins actionkameraer har flere smarte kvaliteter, der gør denne type kamera ganske unik. Skal du dykke, kan du vælge et kamera, som kan filme i vandet. Denne type kamera er ofte udstyret med GPS, så du kan spore, hvor dybt, langt eller hurtigt du har været. Det sker via GPS-sensorer, der sporer dine bevægelser i realtid. Kameraet har en åben mikrofon, der tilbyder en krystalklar lyd, selv under vandet. Actionkameraer er ofte ret små og robuste. De er faktisk så små, at du kan fastgøre dem på toppen af ​​hjelmen eller på brystet.

Stilfuldt og kompakt kamera fra Garmin

Actionkameraerne fra Garmin er ikke kun kraftfulde, smarte og handy, de har også et super flot design. Vælg et kamera, der passer til din personlige smag, og som kan indfange dine tempofyldt aktiviteter på ordentlig vis. Hos os finder du ligeledes smart tilbehør til dit nye kamera, alt sammen for at forbedre anvendelsesområdet.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!