Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Garmin Ure - Garmin ure og aktivitetsarmbånd sigter mod dig, der ønsker at holde styr på dine træningsresultater og vil forbedre din ydeevne. Idéen er, at Garmin uret bliver en fundamental del af livet, er brugervenlig og holder den højeste kvalitet. I sortimentet finder du smarte ure til både mænd og kvinder.

Garmin Ure

(37 varer)

Garmin ure og aktivitetsarmbånd sigter mod dig, der ønsker at holde styr på dine træningsresultater og vil forbedre din ydeevne. Idéen er, at Garmin uret bliver en fundamental del af livet, er brugervenlig og holder den højeste kvalitet. I sortimentet finder du smarte ure til både mænd og kvinder.

Det rigtige ur til dit formål
Vælg dit aktivitetsur ud fra personlige mål og krav. Garmin har både enkle og avancerede modeller i serien. De mere avancerede modeller har flere funktioner, der hjælper dig med at præstere dit bedste. Et avanceret Garmin ur kan bl.a. parres med telefonen, så du får vist beskeder, e-mails og andre beskeder. Det kan hjælpe dig med at navigere ved hjælp af de indbyggede kort og GPS, tælle skridt med en skridttæller, og du kan få hjælp til at analysere de udtrukne data fra træningen og meget mere. Disse funktioner passer til dig, som træner på et seriøst niveau, eller hvis du er en sand tekniknørd. Ønsker du en en mere simpel medhjælper i hverdagen, anbefaler vi et aktivitetsarmbånd, et simpelt ur, der minder dig om, at det er tid til bevægelse, når du er for stillesiddende. Armbåndet viser også trin, afstand og kalorier og meget mere. En perfekt hjælper, når du ønsker at være mere i overensstemmelse med din træning og dine aktiviteter.

Stilfuldt og smart ur
Urene fra Garmin er både elegante og smarte. Når du har benyttet et aktivitetsur eller -armbånd, vil du snart forstå, hvorfor de er så ultrapopulære. Gør det nemt at holde styr på din træning, resultater og forbedringer via dit nye aktivitetsur. Det skal blot sættes på håndleddet. Hos os finder du flere modeller i varierende stilarter - vælg den model, der afspejler din personlighed allerbedst. Det har aldrig været nemmere at forbedre din fitness og almene sundhed!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!