Montana 680 GPS - ID: A025562

GarminMontana 680 GPS

Mere info

Mere om Montana 680 GPS fra Garmin

Den håndholdte GPS, der kan medbringes overalt.


NYHED GPS og GLONASS – hurtigere og bedre satellitlokalisering
4" skærm med dobbeltorientering optimeret til outdoorbrug - Garmins største, håndholdte skærm, der giver nem læsbarhed under alle forhold
NYHED Forudindlæst 250k geocaches fra Geocaching.com og 1 års gratis BirdsEye Satellite Imagery1
NYHED Track Manager for en bedre brugeroplevelse og større kontrol
NYHED 8 MP kamera – geotaggede billeder i høj opløsning
Alsidig navigation overalt – mest alsidige funktioner, skærm og holdere
Trykhøjdemåler og treakset kompas
Montana Banner
Garmin Montana 680 er designet til brug på stier, på vejen eller på vandet og guider dig, hvor end du tager hen. Meget stor 4" touchscreen med dobbeltorientering, der kan aflæses i solen, i krystalklare, forbedrede farver og GPS- og GLONASS-lokalisering, der registrerer din placering hurtigere og mere præcist, selv i de mest udfordrende omgivelser.  Det er nemt at se, hvor du befinder dig hele tiden og let at styre din sporregistrering med den nye Track Manager. Montana 680 har et treakset, elektronisk kompas med trykhøjdemåler og leveres med et gratis 1-års BirdsEye Satellite Imagery-abonnement1. Montana 680 er bygget til at modstå elementerne2 - og derudover et indbygget 8 MP kamera.Det store overblik
Montana 680 har en 4" touchscreen med dobbeltorientering, der er optimeret til outdoorbrug, som giver den bedste læsbarhed under alle lysforhold. Den letanvendelige touchscreen betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde naturen og mindre på at søge efter oplysninger. Eventyrere elsker Montanas ekstra store skærm med den fantastiske læsbarhed, der opnås som følge af de store datafelter og tydeligt synlige kortfunktioner. Montana 680 er både robust og vandafvisende – bygget til at modstå elementerne. Bump, støv, snavs, luftfugtighed og vand kan ikke hamle op med denne robuste navigator2.

Tag geotaggede billeder
Gem positioner og minder med Montana 680's opgraderede digitalkamera med 8 megapixel. Hvert billede geotagges automatisk med data for den position, hvor det blev taget, så du kan navigere tilbage til præcis samme sted fremover. Tag og se billeder i liggende eller stående retning. Hold styr på dine billeder, og se deres placeringer på et kort med BaseCamp™. Isæt et microSD™ kort, og få mere billedhukommelse, eller se billederne på andre enheder.

Undgå at komme på afveje
Med den nye, ekstremt følsomme GPS- og GLONASS-modtager finder Montana 680 hurtigt din position, og den bevarer sin lokalisering selv i tæt skov og i dybe dale. Fordelen er tydelig – uanset om du befinder dig under et tæt skovdække eller bare i nærheden af høje bygninger og træer, kan du regne med, at Montana 680 hjælper dig med at finde vej, når du har mest brug for det.

Rejs hvor som helst
Med en lang række kompatible holdere er Montana designet til brug på cykler, på 4-hjulstrækkere, på både og som håndholdt enhed eller til praktisk hverdagsnavigation i din bil. Brug bilholderen (ekstraudstyr) med City Navigator-kort til talte, sving for sving-instruktioner, eller prøv den robuste holder (ekstraudstyr) til din motorcykel eller ATV.Rejs overalt
Montana 680 leveres med et 1-års BirdsEye Satellite Imagery-abonnement, der giver fantastiske luftfotos til at forbedre din navigation. Hvis du skulle ønske flere detaljerede oplysninger om adgang til flere kort til Montana, er det nemt1. Indlæs topografiske kort, og find stien, sæt forudinstalleredeBlueChart® g2-kort i, og få en fantastisk dag på vandet, eller indlæs City Navigator kortdata, og få sving for sving-kørselsvejledning. Eller omdan papirkort til filer, som du kan downloade på din Montana med brugertilpassede kort.

Nem navigering
Den nye Montana 680 har en Track Manager-app, der betyder, at du kan optage, se og analysere dine spor på en meget praktisk og intuitiv måde. Den håndholdte enhed har vigtige funktioner til outdoorbrug, såsom et treakset, hældningskompenseret kompas, der viser kursen, selv når du står stille, uden at du behøver at holde det vandret. Den har også en trykhøjdemåler, som analyserer variationer i lufttrykket og finder frem til din præcise højde over havet, og du kan endda bruge enheden til at plotte barometrisk tryk over tid, hvilket kan være en hjælp til at holde øje med vejrforholdene.

Find det sjove
Montana 680 leveres med 250.000+ assorterede geocaches forudindlæst fra geocaching.com og understøtter papirløs geocaching. Det betyder, at Montana 680 kan lagre og vise vigtige cacheoplysninger inkl. position, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser, hvilket helt overflødiggør manuel indtastning af koordinater og papirudskrifter. Når du vil tilføje flere caches, skal du blot overføre GPX-filen til din enhed og lade jagten fortsætte.

Del trådløst
Med Montana 680 kan du dele dine viapunkter, ture, ruter og geocaches trådløst med andre kompatible Garmin GPS-brugere. Tryk blot på "Send" for at overføre dine oplysninger til andre enheder.

Få dobbelt så meget kraft


Montana 680 har Garmins dobbelte batterisystem, der garanterer maksimal uafhængighed. Du har mulighed for at vælge den genopladelige litiumionbatteripakke eller traditionelle AA alkalinebatterier - alt efter hvad der passer dig bedst.

Egenskaber for Montana 680 GPS:
Touchscreen: Ja
Kamera: Ja
Android: Nej
Batterilevetid: 16 h
Inbygget hukommelse: 2,7 GB
Genopladelige batterier: Ja
Micro SD: Ja
Display størrelse: 4 tomme
Vandtæt: Ja
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 75 x 140 x 30 mm
Vægt: 289 g
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

Se alle GPS

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!