GarminPremiumpulsmätare (mjuk Rem)

  Premiumpulsmätare (mjuk Rem) - ID: A007875

  Mere info

  Mere om Premiumpulsmätare (mjuk Rem) fra Garmin

  Træn mere effektivt med Garmins Premium pulsmåler. Når du bærer den på dit bryst under en aktivitet overfører den trådløst din puls til din kompatible enhed, og giver øjeblikkelig feedback på hvor hårdt du træner. Bæltet er fremstillet af et blødt og behageligt stof. Størrelsen kan justeres til kroppen, så den passer sikkert under din aktivitet.
  Når parret med din kompatible enhed for første gang, vil den genkende det automatisk hver gang. Og er optimeret til brug på steder, hvor der er mennesker, for eksempel, de sportslige faciliteter og begivenheder, så vil den kun modtage dine signaler.
  Den er let at vedligeholde. Pulse modulen af plast kan fjernes fra båndet, så du kan vaske remmen så ofte som nødvendigt.
  Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

  Mere fra Garmin

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!