Tactix Bravo - ID: A031057

GarminTactix Bravo

Mere info

Mere om Tactix Bravo fra Garmin

Tactix Bravo Gps Watch til taktil træning og udendørs navigation kombinerer specielle taktikker med kardio træning og smarte funktioner i et solidt sort, robust og slidstærk design designet til et taktisk miljø. To-skærmbilledet sikrer god læsbarhed under normale forhold eller kan aktiveres til brug med mørke synbriller. Tactix Bravos eksteriør er diskret med ikke-reflekterende TLC-belagte dele i sort metal og kuppelformet glas for at undgå reflekser. Den leveres med to holdbare, udskiftelige nylonremme i sort og olivengrøn med 3 ringe. Uret har en EXO Antenne i beskyttende rustfrit stål, der har en diamantlignende carboncoating (DLC), nittet for bedre at modstå slitage, antirefleks og holdbar overflade. Det har også et ekstremt stærkt glasfiberforstærket hus for ekstra holdbarhed. En Chroma-skærm med høj opløsning, der kan læses i sollys med LED-baggrundsbelysning, viser dine data tydeligt i ethvert lys.
Egenskaber for Tactix Bravo:
Vandbeskyttelse: 10 ATM
Batterilevetid: 50 h
Genopladelige batterier: Ja
GPS: Ja
Fod enhed inkluderet: Nej
Pulsbånd inkluderet: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
Vægt: 92 g
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!