Vivomove HR Sport - ID: A037163

GarminVivomove HR Sport

Mere info

Mere om Vivomove HR Sport fra Garmin

Leveres i stil med Vivomove Hr Sport fra Garmin. Denne smart smartwatch har berøringsskærm, en præcisionsvisning, der viser tid og bevæger sig dynamisk, mens du gennemser dine meddelelser, pulsmåling og mere. Det tæller trin og kalorier, mens du holder øje med dit helbred, inklusive stressmåling i løbet af dagen. Med dette smalle ur på din arm kan du klare både hverdagen og træningen med bravur! • Hjertefrekvensmåling med Elevate Pulsmåling ved håndleddet
• Værktøjer til at holde styr på dit helbred. Stessmåling hele dagen og en afslapningstimer, der hjælper dig med at håndtere stress
• Indeholder fitnessværktøjer til fitness som VO2 Max og metabolisk alder
• Viser trin, kalorier, distance, puls og intensitet minutter
• Hold kontakten med smarte funktioner som automatisk upload, smarte visioner, musikkontroller og meget mere
• Batteri: op til 5 dage i Smart-mode, op til 2 uger i den tid tilstand
SmartWatch
• Du får det bedste fra begge verdener med fysiske tikkende ure og touchscreen med diskret skærm. Den smarte skærm viser kun, når du hurtigt drejer dit håndled for at kaste et blik på uret. Viserne bevæger sig dynamisk ud af vejen, når du interagerer med den berøringsfølsomme skærm og derefter flytter tilbage til den korrekte tid position, når du er færdig.
Fasion meets heart
• Du behøver ikke at prioritere funktion over mode, fordi dette sofistikerede ur måler din puls fra dit håndled. Ud over at tælle skridt og overvåge søvn ved hjælp vívomove HR puls til at beregne kalorier forbruges og kvantificere intensiteten af din træning.
Stress Registrering
• SmartWatch vívomove HR overvåger dit stressniveau i løbet af dagen, og fortæller dig, hvis du har en fredelig eller stressende dag, eller noget midt imellem. Hvis dit stress-niveau går op i løbet af dagen, du ved, det er tid til en pause, og kan dermed afværge hovedpine og andre fysiske symptomer. Brug afslapningstimeren til at gøre dybe vejrtrækninger og lavere stressniveauer.
Kondition Registrering
• Uret har værktøjer til måling af dit helbred, der giver dig en bedre ide om dit nuværende fitnessniveau. Pulsmåling på håndleddet gør det muligt at beregne den VO2 max. Det kan også måle din metaboliske alder. Med hårdt arbejde og regelmæssig motion over tid kan du sænke din metaboliske alder.
Smart og sofistikeret
• Takket være de smarte visioner, der vises på det digitale display, vil du aldrig gå glip af mere tekst eller besked. Du kan endda kontrollere musikken fra uret.
Move IQ-funktion
• Du behøver ikke at starte og stoppe timeren hver gang du starter en enkelt aktivitet. SmartWatch vívomove HR automatisk starte din walking aktivitet, og du kan derefter se dine daglige aktiviteter på Garmin Connect.
Del og konkurrence
• For at synkronisere dine aktiviteter til Garmin Connect er mere end blot gemme data. Garmin Connect er en blomstrende træning gruppe, hvor folk på farten kan deltage og konkurrere ved at blive involveret i de udfordringer, opmuntre hinandens succeser og også dele deres triumfer gennem sociale medier. Du har fri adgang til Garmin Connect på nettet eller på din smartphone med den mobile app, Garmin Connect.
Egenskaber for Vivomove HR Sport:
Vandbeskyttelse: 5 ATM
Armbandslängd: 122–188 mm
Batterilevetid: 336 h
Genopladelige batterier: Nej
GPS: Nej
Højdemåler: Ja
Optisk pulsmålere: Ja
Fod enhed inkluderet: Nej
Pulsbånd inkluderet: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 43 x 43 x 11,6 mm
Vægt: 40,8 g
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!