Vivomove HR Sport - ID: A045171

GarminVivomove HR Sport

Mere info

Mere om Vivomove HR Sport fra Garmin

Kom i form med stil. Dette stilfulde hybrid-smartwatch har en touchscreen med en diskret skærm. Præcisionsvisere angiver tiden og flytter sig dynamisk væk, når du stryger gennem dine meddelelser, din puls og meget mere. Det tæller dine skridt og kalorier, mens det holder øje med sundhed inklusive stressregistrering hele dagen.
 • Pulsmåling døgnet rundt med Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi
 • Værktøjer til overvågning af sundhed, såsom stressregistrering hele dagen og en afslapningstimer, hjælper dig med at håndtere stress
 • Inkluderer værktøjer til formovervågning, såsom VO2-max og fitnessalder
 • Viser skridt, kalorier, distance, puls og intensitetsminutter
 • Hold forbindelsen med smart-funktioner såsom automatiske uploads, smart-notifikationer, musikstyring og meget mere
 • Batterilevetid: Op til 5 dage i smart-tilstand; op til 2 uger i urtilstand
Hybrid-smartwatch
 • Du får det bedste af begge verdener, når fysiske, tikkende visere kombineres med en touchscreen og en diskret skærm. Den smarte skærm dukker kun op, når du hurtigt vender håndleddet for at se på dit ur. Urets visere flytter sig endda dynamisk væk, når du interagerer med touchscreenen, og kommer så tilbage med den korrekte tid, når du er færdig.

Mode møder hjerte
 • Du behøver ikke gå på kompromis mellem god stil og funktionalitet, da dette sofistikerede ur måler pulsen fra dit håndled. Ud over at tælle skridt og overvåge din søvn bruger vívomove HR din puls til at oplyse om forbrændte kalorier og udregne intensiteten1 af dine træningsaktiviteter.

Stressregistrering
 • Du vil sandsynligvis opleve stress på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen, men hvor meget? vívomove HR fortæller dig, hvornår du har en rolig og afbalanceret eller stresset dag og alt derimellem – takket være stressregistrering hele dagen. Hvis dit stressniveau går op i løbet af dagen, ved du, at det er tid til at tage en pause og måske nå blokere for en hovedpine eller andre fysiske symptomer. Brug afslapningstimeren til at gennemgå en dyb åndedrætsøvelse og sænke dit stressniveau.

Formovervågning
 • vívomove HR er i den grad lavet til at se godt ud og få dig til at føle dig godt tilpas. Dette ur har værktøjer til overvågning af kondition, som giver dig en ide om niveauet for din nuværende form. Takket være den håndledsbaserede pulsmåler kan du få en VO2-max estimering. Den kan også måle din fitnessalder – så med hårdt arbejde og regelmæssig motion kan du arbejde dig hen imod et lavere tal.

Smart og sofistikeret
 • Gå aldrig glip af en sms eller meddelelse takket være smart-notifikationer2, som vises på din digitale skærm. Dine data for registrering af form og sundhed uploades automatisk til det gratis Garmin Connect™ online træningsunivers. Styr endda din musik fra uret.

Move IQ™
 • Du behøver ikke at starte og stoppe aktivitetstimeren, hver gang du starter en gåaktivitet. Dit vívomove HR smartwatch starter automatisk dine gåaktiviteter og lader dig derefter gennemse dine daglige aktiviteter på Garmin Connect.

Del og konkurrer
 • Synkroniseringen af dine aktiviteter med Garmin Connect er til mere end bare lagring af dine data. Garmin Connect er et voksende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere ved at deltage i udfordringer, opfordre hinanden til succes og endda dele deres triumfer via sociale medier. Garmin Connect er gratis og tilgængeligt på internettet eller på din smartphone med appen Garmin Connect™ Mobile.
Egenskaber for Vivomove HR Sport:
Vandbeskyttelse: 5 ATM
Armbandslängd: 122–188 mm
Batterilevetid: 336 h
Genopladelige batterier: Ja
GPS: Nej
Højdemåler: Ja
Optisk pulsmålere: Ja
Fod enhed inkluderet: Nej
Pulsbånd inkluderet: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 43 x 43 x 11,6 mm
Vægt: 40,8 g
Menneskerne på Garmin er mere end designers og sælgere af sine produkter. De lever med Garmin-produkterne fra båden, bag rattet, i løbebanen – ja, hele livet for at altid finde måder at forbedre og tilpasse både sig selv og produkterne. Garmin er nemt at bruge, har funktionelle løsninger til håndholdte gps, håndled-computere og træningsure anses af mange for at være verdens førende. En spændende udvikling af, hvad der faktisk begyndte som en "brainstorming" med en håndfuld ingeniører omkring et kortbord i 1989.

Mere fra Garmin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!