Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

GoGirl - ID: 94922

Julefest
25% - KODE

GoGirlGoGirl

Mere info

Mere om GoGirl fra GoGirl

GoGirl er en anordning, der gør det muligt for piger at stå op og tisse. GoGirl løser problemet på turen, rejsen, til koncerten eller på et af de der beskidte, offentlige toiletter. Den er lille, diskret og kan bruges igen og igen. Den skal blot vaskes med sæbe og vand og tørre.

Kun GoGirl er lavet af fleksibel, medicinsk silikone. Du kan smide den ud efter brug, men den er lavet til at blive genbrugt. Urin er sterilt, men produktet kan komme i kontakt med forurenende stoffer under brug, så du bør tage dine forholdsregler ved rengøringen af produktet. Vores patenterede stænkskærm sikrer, at du ikke rammer forbi. Du vil føle det ganske naturligt at stå op.

 

 

Hvordan bruger jeg GoGirl?
GoGirl er nem at bruge. At forrette sin nødtørft eller gå på toilettet stående er et nyt koncept for de fleste kvinder. Her er nogle tip til, hvordan du bruger GoGirl. Efter lidt tilvænning kan du bare tage din GoGirl frem og gå på toilettet uden at tage bukserne ned. Den bedste metode er at holde GoGirl på for- og bagsiden med tommel- og langfingeren. Alle kan bruge den uanset kropsform, da den er lavet af medicinsk silikone, som er fleksibelt og formbart.
Du kan afprøve GoGirl hjemme i brusekabinen og udvikle din egen teknik, så du kan føle dig tryg, når behovet opstår for alvor. Lad dig ikke afskrække, hvis du rammer lidt forbi de første par gange. Med lidt øvelse fungerer GoGirl perfekt hver gang.

 

 

Genanvendelig og miljøvenlig:
GoGirl kan genbruges og er dermed miljøvenlig. Vores mest loyale kunder er kvinder med en aktiv livsstil, og de er meget glade for, at GoGirl kan genbruges. Den medicinske silikone er så hård, at den kan tåle kogende vand, og så er den også fleksibel. Det er nemt at genbruge din GoGirl.

 

 

Sådan rengøres og tørres GoGirl:
Vask med vand og sæbe og lad tørre. Den medicinske silikone tørrer hurtigt - du kan tørre den hurtigere ved at ryste den let.
Bred den medfølgende pose ud, og læg GoGirl på midten (eller på en anden lille pose).
Fold produktet ved at folde tuden mod beholderen og dernæst mod bagsiden af beholderen. Læg den på posen, og rul den stramt op, ligesom du gør med en sovepose.

Skal du, så skal du...men det skal være nemt! GoGirl gør det nemmere at tisse uden at nogen ser, hvad du laver. Perfekt, når du rejser, er til festival eller befinder dig andre steder, hvor du er usikker på de hygieniske forhold på "det lille hus".

Mere fra GoGirl

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!