AquaRepel Thermal Arm Warmers - ID: A039266

GripGrabAquaRepel Thermal Arm Warmers

Størrelseguide Mere info

Mere om AquaRepel Thermal Arm Warmers fra GripGrab

GripGrab AquaRepel Armvarmere er lavet af et vandafvisende og vindtæt stof, der giver dig effektiv beskyttelse, når du cykler i barske vejrforhold. Kombiner armvarmerne med en vindtæt trøje, og brug dem over manchetterne på et par vandtætte handsker,så har du komplet beskyttelse og isolering på hele overkroppen. Kør i al slags vejr! Reflekterende logoer øger din synlighed og sikkerhed. I modsætning til klassiske varmeapparater er disse Arm Warmers AquaRepel ikke gennemblødt i vand og er derfor lettere og mere behagelige at bære i regn.
materialer
85% polyamid, 15% elastan.
GripGrab bygger på en passion for cykling og løb og drømmen om at opbygge et varemærke af produkter, som gør disse sportsgrene sjove, uanset hvor koldt, vådt eller blæsende det er. Tilbehør i høj kvalitet gør forskellen mellem at være for varm eller for kold, mellem at være våd eller tør og mellem at blive set eller ikke blive set. Dette er de produkter, de lever og ånder for. GripGrab støtter sportsudøvere, som har en ægte passion for at løbe eller cykle, sportsudøvere, som inspirerer andre til at cykle mere, løbe mere eller være mere aktive generelt. Dette er deres lokale helte. GripGrab deler sine historier og fører dem ud i livet på deres blog, som har til opgave at inspirere og motivere flere mennesker til at nyde deres sport under alle forhold.

Mere fra GripGrab

Se alle Tilbehør

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!