ProGel Padded Short Finger Glove - ID: A039236

kampagne

GripGrabProGel Padded Short Finger Glove

Størrelseguide Mere info

Mere om ProGel Padded Short Finger Glove fra GripGrab

GripGrab ProGel Kortfingerhandsker er et af de mest behagelige par sommercykelhandsker på markedet. De er konstrueret af lette, højtydende materialer, der giver maksimal bevægelsesfrihed samt fremragende pasform. Den meget polstrede DoctorGel® håndflade hjælper med at forhindre træthed og følelsesløshed i hænderne - så du får bedre greb og kontrol. Når din tur er færdig, gør pull-off-systemet det meget nemmere at tage handskerne af, og gMagnets™ holder dem sammen til opbevaring. 4mm DoctorGel® polstring hjælper med at forhindre træthed og følelsesløshed i hænderne forbundet med cykelaktiviteter. GMagnets gør det nemt for dig at rengøre dine handsker. Serino Palm giver dig det perfekte greb til cykling.
materialer
40% Polyester, 30% Nylon, 20% Polyurethan, 10% Elastan.
Egenskaber for ProGel Padded Short Finger Glove:
Handskemodel: Femfingerhandske
Aftageligt for: Nej
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
GripGrab bygger på en passion for cykling og løb og drømmen om at opbygge et varemærke af produkter, som gør disse sportsgrene sjove, uanset hvor koldt, vådt eller blæsende det er. Tilbehør i høj kvalitet gør forskellen mellem at være for varm eller for kold, mellem at være våd eller tør og mellem at blive set eller ikke blive set. Dette er de produkter, de lever og ånder for. GripGrab støtter sportsudøvere, som har en ægte passion for at løbe eller cykle, sportsudøvere, som inspirerer andre til at cykle mere, løbe mere eller være mere aktive generelt. Dette er deres lokale helte. GripGrab deler sine historier og fører dem ud i livet på deres blog, som har til opgave at inspirere og motivere flere mennesker til at nyde deres sport under alle forhold.

Mere fra GripGrab

Se alle Cykelhandsker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!