Vertical InsideGrip™ Full Finger Glove - ID: A039249

kampagne

GripGrabVertical InsideGrip™ Full Finger Glove

Størrelseguide Mere info

Mere om Vertical InsideGrip™ Full Finger Glove fra GripGrab

Lodret fra GripGrab er designet til alpint skiløb og fri tur. Den har den geniale InsideGrip teknologi, der forhindrer din hånd i at glide ind i handsken og sikrer maksimal styring og greb på styret. Unisex. Silikongreb på håndens håndflade øger friktionen mellem handsken og hånden, hvilket giver et nyt greb og kontrol på din cykel. Den samme fremgangsmåde er blevet anvendt på fingerspidserne, hvilket giver dig et godt greb om din bremse og gearkasser. Den bløde og meget holdbare Den robuste maske på bagsiden er slidstærk, men samtidig åndbar. Svedtørret holder dig behageligt, når terrænet bliver hårdt, mens elastik manchetten sikrer, at handskerne er på plads.
materialer
50% Polyamid, 40% Polyester, 10% Elastan.
Egenskaber for Vertical InsideGrip™ Full Finger Glove:
Handskemodel: Femfingerhandske
Inderside: Uforet
Aftageligt for: Nej
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
GripGrab bygger på en passion for cykling og løb og drømmen om at opbygge et varemærke af produkter, som gør disse sportsgrene sjove, uanset hvor koldt, vådt eller blæsende det er. Tilbehør i høj kvalitet gør forskellen mellem at være for varm eller for kold, mellem at være våd eller tør og mellem at blive set eller ikke blive set. Dette er de produkter, de lever og ånder for. GripGrab støtter sportsudøvere, som har en ægte passion for at løbe eller cykle, sportsudøvere, som inspirerer andre til at cykle mere, løbe mere eller være mere aktive generelt. Dette er deres lokale helte. GripGrab deler sine historier og fører dem ud i livet på deres blog, som har til opgave at inspirere og motivere flere mennesker til at nyde deres sport under alle forhold.

Mere fra GripGrab

Se alle Cykelhandsker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!