Guider

Outdoor-livet er til for alle. I naturen er alle velkomne uanset tidligere erfaring eller ambitionsniveau. Men hvordan vælger man de rette produkter, for at få et så behageligt udendørsophold som muligt? Her har vi samlet en række guides og artikler, som berører netop dette. Finder du ikke svar på vores spørgsmål her, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice!

Guides: Find det rigtige tøj, udstyr og tilbehør

I takt med at Outdoor-livet bliver mere og mere populært, er produktsortimentet inden for kategorien blevet større og større. Valgmulighederne er mange, og det er godt for alle os, der nyder naturen og udendørsaktiviteter. Måske endda for mange. Hvis det er tilfældet, kan det naturligt nok være svært at finde ud af, hvad du skal vælge. Og det bliver ikke meget bedre af det, hvis du tilmed ikke har kendskab til de forskellige produkter og egenskaber, fordele/ulemper med videre.

Gå aldrig ned på udstyr

Det siges, at man ikke må gå ned på udstyr – og det er så sandt, som det er sagt. Det gælder ikke mindst også, at det skal være det rette udstyr. Det er nemlig udslagsgivende for, at dine Outdoor-oplevelser – uanset om det gælder korte dagture eller længerevarende udflugter med overnatning – bliver vellykkede. Det er med andre ord essentielt, at du giver dig selv de allerbedste forudsætninger. At du får det helt rigtige, der passer til netop dine behov, er nemlig også afgørende for, at du overhovedet får det brugt, kommer ud i naturen med det og at du får glæde af det.

Bliv klogere med vores guides

For at gøre det nemmere for dig, har vi derfor samlet vores bedste tips, råd og ekspertviden i vores mange guides til dig. Heri kan du blive meget klogere på, hvordan du vælger det rigtige udstyr. Der er både en guide til dig, der skal have en ny sovepose, nyt telt eller skal have en skaljakke. Her på siden finder du også en materialeguide, som giver dig alt den viden, du har brug for at kende til om de mest anvendte Outdoor-materialer. Det kan nemlig være en vaskeægte jungle at finde ud af begreber, materialer og stoffer – der oftest er særegne for hvert enkelt mærke. Læs meget mere om alle de materialer, du højst sandsynligt allerede har stødt på, men som du endnu ikke kender til.

Har du alt udstyret, men har brug for guides til, hvordan du kommer i gang? Så fortvivl ikke – vi guider dig også til brugen af de mest gængse slags udstyr og giver dig praktiske råd til at føre dine nye aktiviteter ud i verden.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!