Valg af skaljakke kan næsten sammenlignes med at købe en ny bil. Udbuddet er enormt med masser af mærker, modeller og synspunkter. Og du spørger om tips, så vil du sandsynligvis få forskellige svar fra alle du spørger, selv hos os her på Outnorth. I sidste ende er det stadig dig, kunden, der bestemmer, og her vil vi forsøge at give nogle tips om ting at overveje i den voksende jungle af skal jakker. Mange mennesker, der køber en jakke gør det med øjet, man syntes simpelthen, at den er pæn. Dumt siger nogle, men på den anden side, hvem vil gå omkring med en grim jakke? Udseendet afgør, trods alt, meget, om vi ska trives i den. Det kan måske være, at man skal begynde med at kigge på, dem man syntes ser godt ud, og starte derfra? Vi mener dog at funktionen er vigtigst.

Hvad er forskellen på en jakke til 2000 kr. og en til 5000 kr.?
I princip er det altid valg af materialer og funktion. Det betyder ikke automatisk, at den billigere jakke har dårligere vandmodstand, i nogle tilfælde kan den endda være bedre, men måske mangler den ekstra ventilation, er tungere eller har et mindre holdbart materiale end den dyrere. Så tag et nærmere kig på, hvad du forlanger af jakken.

To-lags eller tre-lags?
Næsten alle skal jakker i dag er lavet med en højtydende stof; sædvanligvis en membran, såsom Gore-Tex eller nogen form for laminering, der enkelt forklaret sæler fugt udefra, men frigiver overskydende damp indefra. Den "ånder". En skaljakke med membran kan kaldes en to-lags, tre-lags eller to og et halvt lag membran jakke. I en to-lags jakke er der en løs foring der beskytter membranen mod slid indefra. I en tre-lags jakke sidder indersiden sammen med membranen og yderstoffet. To og et halvt lag Jakken har net-lignende beskyttelse, der er fastgjort til den indvendige side af membranen.
 Author: Timmy Malmquist/ Outnorth

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!