Astral Gore-Tex Jacket Women - ID: A065476

HaglöfsAstral Gore-Tex Jacket Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Astral Gore-Tex Jacket Women fra Haglöfs

Astral Gore-Tex Jacket fra Haglöfs er en alsidig jakke perfekt til skiløb eller de lange vandreture i alt slags vejr takket være en kombination af hårdfør 2-lags GORE-TEX-materiale til virkelig slidstærk beskyttelse og en DWR-imprægnering uden PFCEC til ekstra vejrbeskyttelse. Damestørrelser.
Den er fuldt justerbar for et perfekt fit og følger dine bevægelser, ventileret til aktivitet og foret med mesh for åndbarhed og fugthåndtering. Sikre lynlåslommer holder dine ting ved hånden – og tørre. To håndlommer med lynlås og en brystlomme med lynlås. En indvendig brystlomme med lynlås og en lomme til skipas på armen. Faconsyede ærmer med velcrojusterbar manchet og sænket rygkant, der kan justeres med én hånd.
 • Fremstillet af holdbart 2-lags 40D GORE-TEX : slidstærk, men alligevel blød og let
 • 2-vejs justerbar hætte med forstærket top
 • Underarm med ventilationslynlåse, der er vandafvisende og sikrer ventilation
 • Dobbelte storm stropper med velcro over 2-vejs, hovedlynlås
 • To håndlommer med lynlås og en brystlomme med lynlås.
 • En inderlomme med lynlås
 • Én lomme til ski pass
 • Meshfor i kroppen sikrer åndbarhed
 • Faconsyede ærmer og med manchetter justerbare med velcro
 • Længere rygsøm, der kan betjenes med en hånd
 • Imprægneret med en DWR uden PFCEC fra Gore.
 • Længde midt bag: 69,5 cm (Damestørrelse M)
 • Modellen er 175 cm høj og bærer størrelse M

Materialer: 100% Polyamid.
Blank
Egenskaber for Astral Gore-Tex Jacket Women:
Bæredygtighed: Bluesign
Materialevægt: 102 g/m2
Pasform: Normal
Vandtæt: Ja
Membran: GORE-TEX
Vægt: 520 g
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Fast
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 28000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Forstærket områder: Ja
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Reflekser: Nej
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Skaljakker

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!