Elation Gore-Tex Parka Men's - ID: A065467

kampagne
Udsalg

HaglöfsElation Gore-Tex Parka Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om Elation Gore-Tex Parka Men's fra Haglöfs

Elation Gore-Tex Parka fra Haglöfs er en alsidig parka til skisport, designet er lidt længere til beskyttelse mod barske vejrforhold og med ekstra komfort. Elation parka er en foret GORE-TEX® 2-lags jakke, perfekt til skiløb under alle forhold. Hætten er hjelmkompatibel, og jakken er ventileret med pitzips for at køle dig ned efter intens aktivitet. Den er justerbar og mulig at eftersøge (via en RECCO®-reflektor) og faconsyet med masser af lommeplads: og den hjælper dig også med at se godt ud på og udenfor for bjerget. Herrestørrelser.
 • Lavet af holdbart 2-lags 70D GORE-TEX® for fuldstændig vind- og vandtæthed
 • 2-vejs vandafvisende lynlås foran for bedre bevægelsesfrihed
 • To håndlommer med lynlås foran, med top, to brystlommer og en ærmelomme til skipas
 • 2-vejs justerbar hætte , der er hjelmkompatibel
 • RECCO® reflektor hjælper ved eftersøgning
 • Ventilation under armene
 • Justerbare manchetter med velcro til at holde elementerne ude
 • Faconsyede ærmer for stor komfort under skiløb
 • Børstet hagebeskytter for at undgå gnidning
 • Imprægneret med en DWR uden* PFCEC fra Gore. (W.L.Gore and Associates definerer PFCEC (PFCs of Environmental concern) indeholder meget flour, dog småt nok til at være et bionedbrydende og vedvarende.
 • Længde midt bag: 88 cm (Herrestørrelse L)

Materialer: GORE-TEX® 2-lags, 100% Polyamid, 70D halvmat enkeltvævet yderside lamineret til en ePTFE membran 134 g/m² bluesign® godkendt.
Blank
Egenskaber for Elation Gore-Tex Parka Men's:
Materialevægt: 134 g/m2
Vandtæt: Ja
Membran: GORE-TEX
Snelås: Nej
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Fast
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 28000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Indbygget Recco: Ja
Lomme til liftkort: Ja
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!