HaglöfsGram 7

kampagne

  Gram 7 - ID: 375531

  Mere info

  Mere om Gram 7 fra Haglöfs

  Slank rygsæk til væskesystem til konkurrencer og træningstimer. Skum-polstret rygskjold med udskæringer, der giver vægtreduktion og ventilation.

  Skulderremme med forskudte indvendige sømme for at undgå irritation i nakken.
  Fastgøringsstropper på skulderremmene til ekstra tilbehør.
  Hoftebælte med mavepolstring for at undgå irritation fra det midterste spænde.
  Hoftebæltelommer med bælgfunktion, der let håndteres med en hånd.
  Skumpuder i hoftebæltet, der former sig efter hofterne for øget stabilitet.
  Separat lomme til væskesystemet (tilgængelig fra bagsiden) med fastgøringssteder til forskellige slags blærer.
  Indvendig sikkerhedslomme med nøgleholder i gennemsigtigt mesh.
  Bungy-reb, der kan fastgøres og bruges på flere måder.
  Bugseringsstrop fortil.
  Sikkerhedsfløjte på brystremmen.
  Reflekterende punkter på for- og bagside.
  Elastiske stropholdere til at fastgøre ekstra stropper på hoftebælte og skulderremme.

   

  Materiale
  75D Recycled Ripstop Polyester
  Material: 75 denier Polyester ripstop fabric made of recycled PET bottles. Extremely tear resistant in relation to its weight. PU-coated for improved waterproofness.
  Water column: >1,000mm
  Weight: 130 g/m²
  75D Recycled Plain Polyester
  Material:75 denier Polyester plain weave fabric made of recycled PET bottles. Extremely durable in relation to its weight. PU-coated for improved waterproofness.
  Water column: >1,000mm
  Weight: 150 g/m² 

  Egenskaber for Gram 7:
  Rumfang: 7 L
  Vægt: 395 g
  Hoftebælte: Ja
  Aftageligt hoftebælte: Nej
  Indstillelig ryglængde: Nej
  Tilpasset for væskesystem: Ja
  Væskesystem inkluderet: Nej
  Bundåbning: Nej
  Laptop lomme: Nej
  Organizor: Nej
  Integreret regnslag: Nej
  Toplåg: Nej
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Løberygsæk

  • Miljø & Etik

   Blank

   "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

   Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

   Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

   Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!