HaglöfsGram Gravel Women (2018)

kampagne

  Gram Gravel Women (2018) - ID: A037605

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Gram Gravel Women (2018) fra Haglöfs

  Haglöfs Gram Grus fra Haglöfs er en optimal sko til hverdagen og vandreture. Den har en pude, der beskytter mod grus og ekstra dæmpning, hvilket giver den komfort og ekstra støtte, du har brug for til dit aktive liv. Damestørrelser. Specifikationer
  • GEL Stødabsorptionsteknologi (i bagfoden) beskytter foden mod stød
  • Solyte -mellemsål der giver usædvanligt behagelig og nem dæmpning
  • DuoMax Double Density Sula, som giver øget støtte og stabilitet
  • Omhyggeligt udformede ydre dragter giver optimal greb
  • Ekstern hælkile, der giver ekstra komfort og beskyttelse
  • Ahar Plus (ASICS® High Abrasion Resistance Rubber) i det ydre loddehælområde for overlegen holdbarhed
  • TPU-forstærket tå for bedre beskyttelse og komfort
  • Bjergbeskyttelseplade, der beskytter foden
  • Tunge, der beskytter mod grus og sten, der trænger ind i sko
  • Lommer til snørebånd
  • Vandafvisende stoffer til at holde lav vægt selv når de er våde
  • 3M refleksal detaljer i hælen
  • Hældning fra hæl til tå: 10,0 mm
  materialer
  • Overdel: Vandafvisende struktureret polyesternet
  • Fod: Perforeret, støbt EVA fodseng
  • Ydersål: AHAR Plus i hælen
  Egenskaber for Gram Gravel Women (2018):
  Udvendigt materiale: Polyester
  Cushioning: Normal
  Letvægtsmodel: Nej
  Ydersål: Gummi
  For: Nej
  Membran: Nej
  Metalpigge: Nej
  Vægt pr. sko: 265 g
  Reflekser: Ja
  Drop: 10 mm
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  • Miljø & Etik

   Blank

   "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

   Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

   Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

   Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
  Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
  Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
  Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
  Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!