Gram Skimo 20 - ID: 375570

HaglöfsGram Skimo 20

Mere info

Mere om Gram Skimo 20 fra Haglöfs

Slidstærk letvægtsrygsæk til bjergbestigning på ski.

Alle de essentielle funktioner såsom hurtig fastgørelse af ski og isøkser, rum til klatrejern og inderlomme til væskesystem. Polstret bagpanel med luftsøjler til ventilation, komfort og stabilitet.

 

Specifikationer for Gram Skimo 20: 

 

 • Materiale: 75 denier Polyester lærredsvævet stof, fremstillet af genbrugte PET-flasker.
 • Skumpolstret bagpanel med udskæringer, der giver vægtreduktion og ventilation
 • Skulderremme af ventilerende og slidstærkt behandlet netstof
 • Fastgørelsesstropper på venstre skulderrem til ekstra tilbehør
 • Sikkerhedsfløjte på brystremmen
 • Kompressionsrem i taljen, der trækkes fremad for at give let og præcis justering
 • Skifastgørelsessystem, der fæstner skiremmen til højre skulderrem
 • Polstret rum til klatrejern i bunden med separat sideåbning
 • Netlomme på siden til jakke eller vandflaske
 • Dedikeret sleeve til sonde og skaft
 • Fastgørelseselementet til isøkse betjenes let med en hånd uden at fjerne rygsækken
 • Bugseringsstrop
 • Indvendigt væskesystemrum med fastgørelsespunkter til forskellige typer blærer
 • Elastiske stropholdere til fiksering af ekstra stropper på hoftebælte og skulderremme
 • Indvendig sikkerhedslomme med nøgleholder
 • Reflekterende punkter på for- og bagside
 • Vægt: 535 g

 

Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Løberygsæk

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!