Grevbo Proof Eco Women - ID: A045296

kampagne

HaglöfsGrevbo Proof Eco Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Grevbo Proof Eco Women fra Haglöfs

Efterlader et omhyggeligt fodtryk med Grevbo Proof Eco fra Haglöfs iklædt et højkvalitets, bæredygtigt lædersæt såvel som DWR-imprægnedere overflader uden flourocarbon. PROOF™ ECO menbran holder vand ude og foden tør. Mid cut, isoleret og særdeles komfortable, lige hvad vinteren forlanger. Dame størrelser.
 • Vandtæt med imprægnering uden flourocarbon med PROOF™ ECO membran
 • Varmt, isoleret for og med pilefor i pløsen
 • Indersål med et top lag i uld og med reflekterende bundlag til at beskytte dine fødder mod kulde
 • Førsteklasses, miljøvenligt ruskind fra et garveri certificeret af Leather Working Group
 • Snører af genanvendte tekstiler
 • DWR imprægnerede overflader uden fluorocarbon hjælper med at holde vand & smuds borte
 • Gummiforstærket tå og hæl for at øge beskyttelsen
 • Pløs til at hindre sne og vand fra at trænge ind i skoen
 • Kantet midtersål sikrer øget stabilitet
 • EVA midtersål for god affjedring og komfort
 • Ydersål med store, selvrensende riller sikrer fortsat og sikker tømning af mudder, sne og affald

Materialer
Upper: Fluorocarbon free water repellent 1.4 -1.6 mm suede from LWG audited tannery (Gold/Silver rated) with lower environmental footprint
Lining: PROOF™ ECO, fluorocarbon free and bluesign® approved membrane, with recycled lining
Footbed: Haglöfs Custom Comfort Wool
Midsole: EVA
Outsole: Vibram® XS TREX compounds
Egenskaber for Grevbo Proof Eco Women:
Ydersål: Gummi
Udvendigt materiale: Skind
Membran: Other
Vægt pr. støvle: 520 g
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!