Haglöfs Bukser - Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Haglöfs Bukser

(157 varer)

Haglöfs’ bukser er fremstillet af funktionsmaterialer til aktiviteter som skiløb, højintensive aktiviteter, vandreture og rejser. Her finder du alt fra skibukser i Gore-Tex materialet til ultralette løbetights. Vil du være sikker på, at bukserne, du vælger, er fremstillet af et holdbart materiale, kan du vælge et par med en "Take Care"-label. Mærkningen guider dig frem til bæredygtige produkter.

Funktionelle bukser til forskellige lejligheder

Hos Outnorth har vi samlet et bredt udvalg af Haglöfs’ bukser til både mænd og kvinder, men før du køber bukserne, så overvej dine behov. Har du brug for et par bukser til vanderuterne i forskellige miljøer og vejrforhold, anbefaler vi et par bukser, der er fremstillet af et miljøvenligt softshellmateriale. De er vindtætte, vandafvisende og åndbare, og de fungerer fint til de fleste eventyr i skoven og på ture. Vil du være sikker på, at dine bukser kan modstå de våde vejrforhold, er shellbukser en god løsning. Denne type bukser er åndbare, og samtidig holder de vandet ude og er fremragende til at bære yderst, når du benytter dig af ​​flere lag. Det kan være et stort plus, hvis temperaturen falder. Vælg shellbukser med eller uden seler, alt afhængigt af smag og smag. Er du en ivrig løber, er et par slidstærke løbebukser et must. Haglöfs’ løbetights er af højeste kvalitet og er specialdesignet til et aktivt liv.

Dine nye favoritbukser

Det er svært ikke at elske bukserne fra Haglöfs. De er designet til at passe ind i et aktivt liv, og samtidig er de komfortable og funktionelle. Sæt god tid af og gennemse sortimentet i ro og mag. Vi håber, du finder de perfekte bukser til dit eventyr her hos os. Afslut med en jakke og et par sko fra Haglöfs, og du er klar til masser af udendørs sjov.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!